ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Monday, November 29, 2010

seriusssss saya jatuh hati dekat dia ! omg omg ! tolongggg ~~


1st time tgk muka dia....
YA ALLAH,berdebar gila hati aku neh.
tatau pasaipa wey. seriuss berdebar debar !
aku dah jatuh hati ngan dia ka ? iskk,takkan laaa. T__T

tapi....dah lama lama perati muka dia..
baru aku perasan yang aku da jatuh hati ngan senyuman dia.
seriuss aku cair ngan senyuman dia !
menggodaaaa jiwa perempuan aku ok ? hahaha ;p

ohh,i love u youuuu.
i'm in love with youuuuu.
pleasee pleasee be mine ? :)


danggg ! *tepuk pala sket*

eh eh ehh. sorry sorry.
aku angau sat tadi, agagagaga xD
bila da angau neh,otak pon jadik biol semacam. hikks ;p

sekarang neh aku da ada new crush !
hooyeahhhh !!!
nak tau sapa ? nak nak nak ?
ok ok , meh aku reveal sket2 pasal mamat neh.
yg telah mencuri hati aku. awwwww. i love you !


jengg jeng jengggg !



|
|
|
|
|
V




Song Joong Ki Oppa ~


dia tersangat laaa comel hensem kacak cun lawa ~
aku paling suka bila dia senyum . ishh.
terTAWAN sungguh hati perempuan aku neh. grrrr gr
*geram-gila-nak-mati-dengan-mamat-neh !!*

yang membuatkan aku fall in love ngan dia neh,
lepas aku layan drama korea 'sungkyunkwan scandal'.
dalam drama tuh seriuss mamat neh comel-nak-mati !! haha
walaupon mamat neh bukanla hero dalam drama tuh,
aku tetap suka dia.
suka suka suka suka sukaaa ~
i love your smilee darlingggg !! hikkks ;p
*hoih ! jangan nak menggediks plak laaaaa !!*

"drama Sungkyunkwan Scandal"


kalau korang nak tau drama tuh pasal ape,
korang p tanya uncle google ok ?
aku malas nak cerita pasal drama tuh. agagaga xD
tapi ta rugi pon kalau korang nak layan drama tuh.
serius best dan ta boring. aku jamin ! hohoho :D





neh plak dia punya iklan.
salah satu iklan dia yg menjadi kegemaran aku. grrr
dalam iklan dia neh,sumpah senyuman dia hot hot hot ! T____T
ohhhh noo. i'm seriously fall for him. hahaha

tapi........kalau la dia tau aku suka dia.
happy gilaaaaaa khinzir !! wakakakak
errr. tuh semua harapan dalam mimpi laa.
bak lirik lagu Nabil-Dari Jauh ;

"izinkan aku mencintaimu dari jauh.."

perghhh !! gila jiwang aku neh. haihh -.-''
sila abaikan budak budak neh ok ?
k babai uolsss !! ~~



P/S : malam neh nak tido bermimpikan mamat korea neh ! grr


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

6 comments:

nani :) said...

alamak aku tak minat aaa korea jepun sume ni
satu2nye aku minat hanya LEE MIN HO SEORANG je hahaha :D

ღ Sumomo-chan ღ said...

nani ; aaaaarghh. lee min ho zaman bile ? hahahaha :D up-to-date laa plak. ekekeke ;p

KimiCnoL said...
This comment has been removed by the author.
KimiCnoL said...

sumomo,song joong ki oppa kirim salam..jwab jangan xjawab..mau sebulan senyum sowng2 gnie..hehehe ;p
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Cicak terbaru??"

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicnol ; erkk ? tatau lak song joong ki oppa terer bagi salam kan ? agagaga xD jangan kata sebulan,40puluh bulan saya dok tersengih2 tau. wakakaka

Anonymous said...

WAH, AWK MESTI TGK VARIETY SHOW "RUNNING MAN" (KE DAH TGK).. JOONG KI NI NK KATA MC BKN KIRENYE GUEST SPECIAL LA SBB SETIAP EPISOD MESTI ADA DIA.. BEST WOO....
P/S : TENTU MNT SUPER JUNIOR KAN?