ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Thursday, November 18, 2010

meronggeng bersama kawan2 !


ehemm ehemm ! ehemm ! eheeeeemmmm !!
hoihhh !! korang dgr tak aku berdehem neh ? iskk.
penat anak tekak aku tau ?
mcm da nak tercabot neh. tskkk.
smpai hati korg wat tatau kan ? waaaa !! T____T *nanges

"woi ! pukui mau ? wat drama tak laku plak. grr"

er,ok ok. aku seriusss. aku serius neh ! hmph
kang ta pasal aku kena pukui+lempang free.
actually,entry kali neh aku nak bebel sal aku kuar ngn membe aku td.
niat asal aku ngn membe aku nak sebenarnya just nak p beraya kat rumah kwn2 je.
tp boleh plak TER-lencong ke arah lain. muahahaha
yelaa. da tatau nk p mana kan ?
bila call and tanya depa ada kat rumah ke dak,
masing masing jwb,tadak kat rumah laa.
p kenduri laahhhhhh.
jaga adik laaaaahhhhh.
p uma macik laaaa. haihhhhhh -.-''

last2,pas p beraya uma cik Nabilah..
dan kami semua pon amek keputusan,
nak p meronggeng kat Landmark Central Mall.
hooyeahhh ! sukaa sukaa !
dah lama ta merayap kat situu. ahaks !
i mean,da lama tak p ngn kawan kawan.
kalau p dgn mak,tayah cita laa.
dah selalu sgt. wakakaka xD

so,pas da smpai sampai tuh,
kami semua teros mcm lost. blurr semacam je.
tatau nak p mana.
nak tgk wayang,mcm da lmbat sgt.
kang anak dara balek malam,
ape plak org kate kan kan kan ? heh :D
nak men bowling,manusia terlampau ramai plak kat dalam tmpat bowling tuh. demm.
baru je cadang nak release tension kat karaoke,
tgk tgk. tempat tuh baru nak bukak. grrrr
geram je. rasa cm nak geget geget abg kat tempat karok tuh.
bukak sket punya lembab. aiyakkk. T___T
last2,satu apa ta dapat buat.
kitorg just tawaf 4-5 kali je dlm mall tuh. hishh.
seriusss bosan bosann bosannnnn. waaaaah !
dahla asek nampak manusia2 yg perasan hebat+bagus+glemer abeh kat situu. adoiii.
aku assume manusia2 tuh masih bersekolah lagi. HAHAHAHA *gelak jahat tetiba
ahh,sudahla. buang masa je aku cerita pasal depa tuh.


benda yg aku nk carik,haram tadak pon. dabel ciskek tol ! kempunan aku. grr
last2,aku boleh p beli selendang. ehh. eh. apa ?

sekali lagi aku ulang. selendang. selendang ok ??

aku pon tatau pasaipa aku p beli selendang neh ?
grr. kenapa ??? kenapaaaaa ?? nak kata aku selalu pakai,harammm.
toksah dok berangan laa nak nampak aku pakai selendang. hahaha

tapi...... kenapa aku leh beli selendang neh ??? demmit. T_____T

kekeliruan aku disitu. HAHAHA *gelak sket punya ta ikhlas -.-''
sudahla,benda da lepas. nk buat cmner kan kan kan ?
cet,saja nak sedapkan hati sendiri yg masih keliru gundah gulana. heh

sebelom tuh,macam biasa laa kan.
gambar wajib ada. kalau tadak tuh,tipuu laa namanya. hahuahuahu :p

trangg tangg tangggggg ~~~


"seriuss aku nampak gediks kan ? -.-'' haihhh"

"awww. sayang,my les ! erkk. just kidding ok ? HAHAHA :)
awat laa ang tinggi sgt ? grrrrr"

"of coz yg tengah tuh plg comel kan ? sebab ape ? nak tau? sebab pendek pastu tambah gediks sket. hahaha :p"

i just love you my sayangggg. hahaha :D

oklah,tuh je aku nk bebel.
penat taip dlm keadaan lapar neh. ekeke ;p
so,aku nk p melantak 4-5 pinggan sepinggan jap.
tata uolsssss semua ! :)




P/S : tetiba rindu kat Alien Hijau. lalalala (>.<)


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

10 comments:

..hizamirahim.. said...

haha.
cepat ah gi posing dgn selendang tu !
nak tengok.
XD

nani :) said...

raya ade lah mase untuk makan okay hahaha abaikan segala diet :D

selendang? pakai jelaaa mesti comei :p

ღ Sumomo-chan ღ said...

zami; wah !!! nak tengok ? errr. *pengsan teros* wakaakka xD

ღ Sumomo-chan ღ said...

nani; kau tapelah weyy. makan byk pon stil kurus keding. aku neh kalau makan byk,teros berkilo2 naik ! wakakaka xD

err. pakai selendang ? *tido dlu* hahaha ;p

I n n z said...

sokong zami ! ;D

ღ Sumomo-chan ღ said...

kak innz; errkk ?? sokong zami jugak ? -.-'' *mati teros* ekekeke :D

KimiCnoL said...

photoshot ngn selendang satu!!
;p hehe

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicnol; haaa ? neh lagi sorang ! iskkk,tamau ! takkan ! grrrr >.<

hamzah ian said...

cantik woo

ღ Sumomo-chan ღ said...

hamjah ; sapa yg cantik ? hahaha :D