ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, November 12, 2010

jalan jalan :)

hooyeahh !
at last aku smpai gak uma aku.

home sweet home :)

sukaa sukaa sukaa !
i just miss my home so much ~ T__T
padahal rumah aku bukan jauh mana sgt,
cuma malas nak balek ja. ekekke :p

hmm,astually aku bukan nk story pasal aku blek uma ka apa.
tp nak story pasal aku p merendek jalan jalan ngn -
cik Murni & encik Jepa. weee ~XD

kitorang kuar are rabu are tuh,
ta rancang pon semua neh.
last minit punya rancangan kot. hikhik
kami bajet nak p mandi kat Taman Tema Air Carnival kt
Sungai Petani tuh.
seriussss mmg nak p mandi sana.
bersemangat je.
tp........

*tetiba lagu sedih berkumandang. lalala*

aku,cik Murni & encik Jepa FRUSTRATED sgt sgt ok ? T____T
mana taknya,
pas da smpai sampai kat tempat mandi tuh,
boleh plak pacik tuh kata are neh tutop ? what the ayam ?? urghhh
bengang je kot. dahla tgh frust menonggeng2 weyy. grr gr
korg nak tau tempat tuh tutop sebab apa ?

sebabnya,
ada org da booking satu tempat mandi tuh tau.
waaaaaaa T__T
geram gila. ishhkk ishhk. *nanges
ok aku tipu. aku ta nanges pon. haha :p
tp geram+frustrated je ~ haihh
tapa laa. nk wat cmna kan ?
tadak rezeki nk p mandi :(

so,last last..kami tiga org lajak p PENANG ~
hooyeahhh !!!
wpon ta dpt nk p mandi kan,
p jalan jalan kat Penang pon jadik lah.
hilang laa sket frust ta dpt nk mandi tuh. ekekke ;p

kami p merayap kat Queensbay je,
malas nak p jauh jauh.
tuh pon penat ok jalan2 kat QB tuh. =.=''
so,lets the picture talks :)


neh aku ngn cik murni,
aku sgt jeles ngn ketinggian dia ok. huh ! wakakaa xD

neh pas da penat jalan2 kat lam QB. ta larat kot. =.='

ehemm ! dgn ini,aku memperkenalkan..
trang tang tang tang !!
cik Murni & encik Jepa !! haha :D
depa neh mmg pasangan sewel + gila = sweeet ! :)

neh aku yg comel ngn encik Jepa. ehh silap !
bukan encik Jepa,tp budak syndrome. wahahahaha xD
*jahat gila aku. ishh*

aku sayang hampa dua T___T
bilaa la kita dapat kuar sama2 lagi kan ?
next year encik Jepa da tadak kat UiTM Merbok tuh.
ishhk. ishhhkk.
*nanges jap*


oklah.
aku da penat taip.
penat bebel.
dan korang pon sure PENAT baca gak kan kan kan ? =.=''
*err,macam laa hampa baca blog buruk aku neh. ahaks ! :D*

k,bye bye uolss ~~~ XD


P/S : bila da start cuti sem neh,
aku tatau nak watpa kat rumah neh.
bosan. urghhh !!


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

4 comments:

kiwi wiwi said...

gile kaya org bley booking tempat =))

ღ Sumomo-chan ღ said...

kiwi ; huh,tuhla pasal ! ta pasal2 kesian kat kami org tempatan neh taleh nk p mandi ~ ishhk ishhkkk. T___T

hiro said...

huu..jeles2

ღ Sumomo-chan ღ said...

hiro ; tamau tamau jeles !! hihi :p