ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Wednesday, December 1, 2010

waooo. ada award lah.


ehemm ! aku dapat award la pulak.
da berkurun kurun blog aku neh ta dapat award.
tetiba hari neh ada sorang budak hingusan habaq kat aku yg aku dpt award.
ohhhh man. seriusss terharuuuu ok ? T___T *nanges jap*

ta jangka la plak blog aku leh tergolong dalam blog yg cool.
padahal tadak la cool mana pon. hampeh ada laa. agaggaa xD
apepon,aku nak berkasih kasih jap ngan budak tuh.
ehh. bukan ! opss. bukan berkasih kasih.
tapi berterima kasih ok ? kang mampus aku kalau awek dia baca plak. hohoho :D

Thanks ye Kimicnol untuk award tuh :)
sangat menghargai pemberian dari kamu. hikkks

tapi....dia neh terlampau murah hati kejam laaa.
ingatkan dia nak bagi award saja.
rupa rupanya ada hadiah sampingan sekali oh. issskkk.
nak tau apa ? nak tau ?
aku kena jawab dua soalan berantai dia tuh.
mengada eh Kimicnol ?? geget mau ?? grr grrr

tape tape. disebabkan aku mood baik hari neh,
aku ngan suka hatinya akan menjawab soalan pacik tuh.


soalan pertama : ape benda paling cool dalam hidup kowang??

jawapan aku : hmmm,benda paling cool eh ?
amenda eh..jap aku nak pikir pnjang.
benda neh bukan leh buat main main.
kang aku terlari topik soalan,maluuuuus aku tau. wakakak xD
err. tapi kan..aku nak buat pengakuan jujur lah.
serius aku tatau benda apa paling cool dalam hidup aku neh. isk. T__T
sedih dan sadis betol. *silakan gelak ok ?*
penat aku pikir,mau berjam jam pala otak aku ligat pikir ohh.
ok,aku tipu. actually aku mmg tade idea langsung. hahaha
pacik jangan marah noh ? :D


soalan kedua : siapa owang paling cool pernah kowang jumpe??

jawapan aku : hmm,orang paling cool la plak. adoiyai.
sapa plak eh ? hmm,ada ka orang paling cool neh ? arghhhh
aku assumekan yg aku ta pernah jumpa langsung boleh dak ? lalalala
*nak kena pukui ka ngan pacik tuh ? -.-'' aiyaakk*
ok ok ok. aku pikir baik baik.
hmmm.......




(selepas 4 jam berlalu)





arghhhhhh. aku tatau ! tatauuuuuuu.
aku tamau jawab ! aku bebai !!! grrrr
bebai bebai bebai !

berani nak marah aku ?
aku geget teros kang. huh

" ok ok,tayah jawab ye cik momo, kata Kimicnol "


haa,cmtuh kan senang :)
gila psiko budak neh.
jangan kawan ngan dia ok ? lalalala
opss. terlupa plak.
aku kena tag ahli blogger yg lain plak.
so,aku nak tag ;

1) Fatin Izni
2) Cik Nunun
3) sesape-saja-yang-baca-entry-neh-ok


k,bye bye uols ~



P/S : baru bajet nak tukar header baru,
tp bila ta jadik buat + ta reti...
teros hilang mood dan bebai berganda ganda !! iskk T_T



Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

8 comments:

KimiCnoL said...

hahaha..thnks sumomo terima award saya..cool ;)

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicnol ; haha,dia plak ucap thanks :D sorry eh,saya mengarot banyak je tuh. haha T_T

..hizamirahim.. said...

haha.
bagus2.
maksudnya, dua soalan tu tak terjawab ah ?
adeh.
XD

ღ Sumomo-chan ღ said...

zami ; ahaaa. pandai pon zami teka. wakakaka xD

KimiCnoL said...

xpe2..perasan x award tue??alien hijau..ngee~~ :D

ღ Sumomo-chan ღ said...

ehh ! ta perasan laa. hehehe :D ada alien hijau ~~~~~~ xD

nununlove said...

cik nunun tuh saya kah?

ღ Sumomo-chan ღ said...

cik nunun ; ahaha,yup. saje je tag. padahal saya lupa yg kamu konpem da buat kan ? agagaga xD