ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Saturday, November 13, 2010

tak terkata. (>.<)


seriusss aku terkejut dan tak terkata.
nak tau pasaipa aku jadik cmnih tetiba ?
sebabnya,si Alien Hijau telah selamat mendarat kat rumah aku ptg tadi. :O
ta sangka plak si Alien Hijau neh betol2 dtg uma aku. -,-''
sampai jugak dia kat rumah aku,
selamat ta sesat ~~ haha :D
wpon niat sebenar dia just nak jalan2 je.
neway,aku still terkejut ++++ ok !! >.<
*cuma depan dia aku buat buat cool + steady je lah. hikhik*


tp dia dtg kejap je pon,
just nk bg something kat aku.

actually,aku pon ta jangka yg dia nak bg 'benda' tuh kat aku.
tgk tgk td,tetiba je dia pas 'benda' tuh kat aku.
terkejut sat tau tak ? :D
aku ngn malu malu kucing pon amek je lah.
da org bagi kan ? ekekke ;p

papepon,Thanks A Lot for 'that' Alien Hijau :)
i really2 appreciated 'that' ! ishhk. ishhk.
terharuuu ohh ~ T___T
*jangan nak mengada boleh tak cik momo ?*


ehemmm. korang mesti nak tau kan menda apa yg Alien Hijau bg kat aku tuh ? kan kan kan ? ekekeke :p
meh nak show off sket.

trang tang tang tang tangg ~~~~

Secret Recipe yooooo !! Thanks Alien Hijau ! *winkwink ♥

aku tatau kek neh nama apa ? haha :D
yg aku selalu makan nama dia "chocolate indulgance" ~

haa,neh laa dia.
CAKE ja pon.
tp aku yg buat syok lebih. wakakaka xD
cake SR kot. favourite aku plak tuh :)
sapa tak terkejut wey ?
mai uma aku tiba2 then bg cake fevret aku. wahhh :D
*tetiba ada perasaan syok sendiri di situ. haha*


sudah sudah. aku tamau bebel dah.
cukup smpai kat sini. haha :p
adios amigos bebeh !! ~


P/S : aku nak gelak besar neh,
mak aku plak yg ta sabar nak makan kek tuh dlu dr aku. =,='' ~ haha



Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

6 comments:

beruang said...

bos pon nk jugak../
hehe

ღ Sumomo-chan ღ said...

encik bos; nak gak ? balek kedah dulu :) ekekeke

Aleeya Fishess Maison said...

momo sapekah alien hijau tersebut?

ღ Sumomo-chan ღ said...

leeya; jeng jeng jeng !! adalahhhhh !! hehehe :P nak tau ke syg ?

KimiCnoL said...

sdapkn kek SR..nk skit bleh..hehe

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicnol; haha,mmg sedap :) tp.da abeh laa. awk lambat ! ekekekke ;p