ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Monday, November 22, 2010

esok SPM ? omg ! takotnyaaaaa.


err. errr. errrr.
korang,korang. dengar neh.
esok aku da nak amek SPM wey.
wish aku goodluck ok ?
seriuss aku cuak nervous gementar gilaaa nak amek SPM esok.
tatau kenapa. takot weyyy !! >.<
aku harap aku leh wat ngan sebaiknya.
maklom laa,aku da bertungkus lumus pulun study kan ?
lagipon SPM neh laa penentu masa depan aku nant.
aku tamau laa kecewakan parents aku. iskkkk. T____T
so,korang pleaseee wish aku goodluck banyak banyak yeh ?


"hoih hoih hoih ! sudah sudah laa yeh wat drama ok ?"


errr. cait ! aku baru je nak menyamar jadik budak SPM. HAHAHA
agak agak ade ke yg caya bila aku cakap aku nak amek SPM ? haih.
perasan nak mampus aku neh. T___T
bajet budak SPM boleh. ekekeke ;p
actually,tuh aku gurau gurau je ok ?
korang jangan amek serius plak.
dan korang jangan marah yeh ? ngeee ngeeee ngee :D

papepon,kat sini..
aku nak wish "GOODLUCK & ALL THE BEST" dekat -
semua budak budak yg bakal amek SPM esok termasokla aku ok. ahaks ! hahaha xD
buat yg terbaik. jangan gelojoh sgt nak abeh jawab paper tuh.
kalau da abeh jawab,check seratus kali ok ?
pastu,kalau ngantok..boleh laa korang tido jap. wakakaka xD
ehh. tak tak tak. jangan tido ok ?
masa itu emas intan permata.
jangan membazir walau satu saat pon tau.

lastly,sebelom jawab tuh..
baca lah bismillah dan doa banyak banyak ok ?
chayok chayok !!! :)



P/S : apsal ar org suka kata aku cm budak budak. hishh.
geram betol ! iskk. T___T


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

11 comments:

KimiCnoL said...

siyes saya caye bulat2..ngee~
goodluck ye cik nurul syuhada ;pp

JOM BACE ENTRY BARU
"Kelebihan Ayat Ruqyah"

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicnol ; HAHA,jangan percaya ! :D

@rE_zE@M said...

perasan mude btol..

ღ Sumomo-chan ღ said...

ajim ; aku mmg muda laa. mana ada perasan. agagaga xD

hamzah ian said...

tapi muka ko aku tgk mcm budak spm lg.. hoho

ღ Sumomo-chan ღ said...

hamjah ; err. apakah ? haha :D tengkiuuu la hamjah. ekeke *bangga sat

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
buat yg terbaik

KimiCnoL said...

i love u (ur blog) la..
http://kimicnol2203.blogspot.com/2010/11/i-love-u-ur-blog-la.html

ღ Sumomo-chan ღ said...

brutal ; err. thanks. hahaha :D

kimicnol ; hohoho :D

Cik Gallus Gallus said...

cis tipah tertipu ;D

ღ Sumomo-chan ღ said...

cik gallus ; haha tertipu ka ? aloloo. sorry tau. hikkks ;D