ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Sunday, November 14, 2010

"GA" Selipar Jepun Pink Blog ~


morning semua !!
huh,awal2 pagi lagi dah post entry baru.
bila mak aku suruh buat keje rumah,
banyak je alasan aku bg.
nak buat tuh laa,neh laa. haih !
kalau nak post entry kat blog,
laju cm siput sedut je budak neh ! grrr
tapi tape,mak sayang kakak kan kan kan ? hahaha
*memang nak kena lempang sedas ngn mak aku*

ehemm ! actually aku post entry neh bukan nak membebel pnjang lebar.
just nk bercerita serba sedikit tentang tajuk post aku pagi neh.
sebelum aku mulakan story aku tuh kan,
meh aku nk tanya korang jap.

err,korang semua minat patong tak ?
i mean,mcm teddy bear tuh ke ?
or patong yg comel comel ? hee
tapi bukan Barbie Dolls ok ? -,-''

kalau aku,aku minat laa jugak.
bohong laa kalau aku kata aku ta minat langsung.
korang tgk la sendiri,smpaikan header blog aku neh pon,
aku boh gmbar tedy2 aku tauu ~ ekeke ;p

nak dijadikan cerita laa kan,
pagi tadi tengah2 aku blogwalking kan,
tetiba,aku terjumpa satu blog neh.
nama blog neh Selepar Jepun Pink.
sedap kan kan kan nama blog dia ?
unik gitu tauuuu. haha ;p
*bodek ka apa che kak ? :p*

owner dia plak nama Balqys.
yg buatkan aku lagi tertarik kat blog dia tuh kan,
bila aku tgk semuaaaaaaa Plushies2 dia yg kiut miut tuh !! urghhh T__T
*geram geram geram*
actually,nama Plushies2 tuh da ditukar ke nama "KiszyDolls". :)
seriuss aku tertarik ok ?
seriuss aku nak rembat satu !!
saya nak satu boleh tak cik Balqys ?? T__T
*nak beli laa,ingat free ka haa ? -,-''*

korang ta caya KiszyDolls neh comel kiut miut ??
haa,meh aku tunjuk gmbar patong2 tuh kat korg.


trangggg tangg tanggg tangggggg ~~~~




amacam ? comel kan kan kan ? grrr !

tetiba kan,aku terbaca satu entry yg cik Balqys neh post.
rupa-rupanya dia ada buat contest !! omaigod !! HAHAHA
saya suka ok ?? sukaa sukaa ! arghhhh,sukaaa !
tambahtambah pulak bila dia kata,
dia nak bg hadiah KiszyDolls tuh kat para para pemenang !
grrr grrrrr grr
*geram balek*

contest tuh dinamakan sebagai GiveAways a.k.a GA -
oleh cik Balqys :)
senang je nak masuk contest tuh,
syarat2 dia pon ta byk mana aihh. sket je pon.
korang just perlu.......err err errrrrr.

kalau nak lebih lanjut sila ke blog cik Balqys ok ? HAHAHA

*stail pemalas punya org ! reject jadik menantu !! huhh*

ehem,dgn ini aku umumkan yg aku telah memberanikan diri aku utk memasuki contest cikBalqys neh. muahahaha
semuanya gara-gara KiszyDolls beliau !! grrr xD
actually,contest neh terbahagi kepada tiga kategori ;

1. kategori utk ibu2
2. kategori utk student
3. kategori utk bekerja

kalau ikotkan hati aku yg tamak haloba neh kan,
aku nak je masok ketiga-tiga kategori tuh.
tp aku mempunyai perasaan malu yg tinggi tau. wakakakka xD
so,aku pilih utk masok dlm kategori untuk student je :)
aku sendiri pon masih student lagi,
takkan laa aku nak jugak yg kategori utk ibu2/bekerja tuh kan ?
maluu la sket aihh. ekekekekke ;p

haa,sebelum aku terlupa.
tarikh tutop contest neh 10/12/2010.
lambat lagi kan kan ?
so,apa kata kita ramai ramai p serbu blog cik Balqys neh,
then,join contest GA neh ok ?
pastu ramai2 boleh dpt KiszyDolls tuh. yeyyy !
Happy Ending bukan ?
erkk. apa yg aku merapu neh ? -,-''
sila abaikan ~

oklah,aku stop bebel aku dulu.
penat kot taip panjg2 cmnih.
kalau tak menang jugak tatau laa.
mmg aku reyau laa coz KiszyDolls aku terbang macam tuh je. ekekeke ;p

k,bye bye kalian !! ^^




P/S : cik Balqys ! kalau saya menang kan kan,
saya nak KiszyDolls yg muka KUCING dan warna PINK tau.
boleh kan kan kan ? ngeee XD
*macam ler aku boleh menang =.=*


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

10 comments:

aKiMaRu aRchMaL said...

mal da de teddy kucin kaler pink da..hee~~XD

ღ Sumomo-chan ღ said...

mal; tauuuuuuuuuu !!! T__T tuh yg tetibe tringat tedy mal ! erghhhh

hiro said...

cumil2.

ღ Sumomo-chan ღ said...

hiro; comel kan ? :) ngeee ~

hamzah ian said...

byknye.... waaaa

beruang said...

xayah susah2 carik teddy bear,bear kan ada.
haha

ღ Sumomo-chan ღ said...

hamzah; banyak kan kan kan ? HAHAHA sukaa !!! :)

incik bos; isk,mengada ! tuh bear,bukan KISZYDOLLS !! wekkk :P hikhik

Aleeya Fishess Maison said...

haha. comel la patung2 tersebut ! nak satu

ღ Sumomo-chan ღ said...

leeya; comel kan ? heee ~ xD syu pon nak satu jugak ! harap2 menang ler. ekekke ;p

wannurfazrini said...

comel kan ? leh wat bantal busuk woh ! kan ? hehe . wish you goodluck yeah !