ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, November 5, 2010

mario. apakah ?


sapa penah men game mario ?
tipuuuu la kalau hampa kata hampa ta penah main game neh.
alaa,game neh femes gak laa dulu dulu & skarang pon sama.
tp skarang,org mana laa nak layan game cmneh da kan ? hoho
depa layan DOTA,COUNTER STRIKE,FOTRESS dan
berlambak lagi lah.
game mario neh low-class laa kiranyaa. hikhik ;p
*tapi aku bukan lah pemain game yg tegar ok ? haha*


jap jap jap.
asal aku tetiba nak bercerita pasal game mario neh ?
haaa,mesti laa ada sebab dia.
sebabnya..




jeng.jeng.jeng.




aku yg innocent neh kan tak pasal pasal,
telah dikaitkan dengan karakter mariooooo tuh.
ohhhhh damn ! HAHAHA
tak patot betol ! grrrrrr
mentang mentang laa kan,
si mario tuh kemetot pendek.
so,kira nak kata aku laa tuh ek ?
aku tau laa aku neh rendah,ta ckup tingggi. T_____T
sobs sobs sobs.


neh semua gara gara cik Murnie dan encik Jepa lar.
mereka ini pasangan yg sgt nakal dalam bab mengata org.
especially kalau nak mengata aku. bwahahaha xD
*sadis tol aku jadik mgsa depa kali neh T___T*
pastu,tambah plak lagi sorang pemangsa yg suka jadikkn mario tuh sebagai bahan nak mengata aku.
pemangsa ketiga tersebot adalah Alien Hijau yg bajet comey. ekekek ;p
geram betol aku dgn Alien Hijau tuh ! huhhh
rasa cam nak cubit cubit jaaaa kalau dia ada kat depan aku.
grr grr grrrr !! hahaha

berani sungguhh mereka mereka ituuu !!
aku seriusss ta suka mario tuh weyy.
menyampah benci semua ada lahh.
tambah2 lagu lam game mario tuh.
aku rasa annoyingg gilaaa.
*kesian mario,dia ta bersalah kot. :D*
aku peduli apa. haha
sapa soh depa bahan aku ngn mario tuh. wekkk ! ;p


Alien Hijau tuh kalau aku borak2 ngn dia kan,
mesti dan wajib dia akan pasang or nyanyi irama/rentak lagu game mario tuh kat aku.
mana aku tak rasa annoying ngn lagu game tuh.
damn damn damn ! hahaha
nak bebai aku tau tak ngn Alien Hijau tuh !!
tp selamat laa Alien Hijau tuh comey. ahaks ! lalalala :D


ok ok ok.
stop jap pasal Alien Hijau tuh.
nnt kembang semangkuk plak kalau aku dok puji dia sgt.
wakaka xD



actually,game mario neh aku pernah try main gak ohh,
dlm dok benci benci game neh aku main gak game dia. haha
saja nak try main.
tapi....... T_________T
seriusssssss aku bebai main game neh !!
nak tau pasaipa ? nak tau ? nak tau ?

sebabnyaaaaa...
aku selalu kalah dan ta pernah nak menang ok.
loser gila aku. urghhh
main game mario pon ta menang.
kalu bagi budak kecik main,
sure depa lagi expert dari aku kan kan kan ? T__T


tetiba rasa down plak. eceeeeh ! HAHA


aaaahh,lantaklah.
tamauuu main game mario neh da !!!
benci benci benci :P
game over je keje aku kalau main game neh.
haihh T_____T


k,bye bye you all :)

P/S : aku rinduuuuu rumah aku weyyy !! urgh

Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

7 comments:

Aleeya Fishess Maison said...

haha. sye suke game mario !

Aleeya Fishess Maison said...

dulu ingat lagik, abis duit beli game tape. hahaha

ღ Sumomo-chan ღ said...

leeeya ; hahaha,saya ta sukaaaa ! wekkkk :p tapi dulu kan mario femes ngn game tape. ekekeke

Aleeya Fishess Maison said...

wakaka, memang la. pemes gile dlu2 time leeya kecik.
skang ni da makin canggih, tade la alien2 hijau. haha

ღ Sumomo-chan ღ said...

leeya ; time kite kecik kecik mmg femes pon game tuh. mana ada lagi game2 yg canggih manggih cm skrg neh. ekekeke ;p errrr,'alien hijau' tuh bukan game ok ? bwahahaha xD dia adalah sejenis makhluk pelik dr planet ta dikenali. lalalalala :D

Hizami Rahim said...

wah.
game feveret zaman sekolah dulu.
XD

ღ Sumomo-chan ღ said...

hizami; hehehe. betoi betoi. game zaman muda muda dlu. wakaka xD