ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Wednesday, November 17, 2010

HATI ?

"grrr. sedap plak aku tgk gulagula neh. aummm !!"

entry jiwang sebentar. anda boleh muntah kalau mau :)

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jika ku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah

errkk. aku buat puisi apa neh tetiba wey ? =.=
dahla jiwang. haihhh.
jap jap jap.
err,tuh bukan puisi ok ?
tp LIRIK lagu ! hahaha :D
alaa,takkan korang semua tak cm kot lirik tuh ?
tuh kan lirik lagu OST Adamaya. ngee ~ XD
tetiba aku jatoh cinta ngn lirik lagu neh,
walaupun lagu die agak mengantoks ok ? =.=
ta kesahla,yg penting lirik die betol2 kena ngn hati aku.
eceeeewaahhh !
jiwang berkarat-karat plak budak neh. grrrrr grr
*kasik lempang berdas-das baru tau*


anyway,skrg neh..hati aku rasa macam tuh :)
FULLSTOP.
aku tatau nak terangkan mcm mana.
cukupla lirik tuh mewakili rasa hati aku.
*err. penah rasa kaki masok mulut dak? =.=*
ayat cm bangang je aku rasa tuh. wakakaka xD
sila abaikan yeh ~

kadang2 aku rasa mcm SS pon ada. *sket je lah
tapi....aku tak rasa SS pon ada jugak. waaaah ! T__T
tak tak tak. aku tak rasa SS ngn Alien Hijau tuh. hahaha
err,maybe !
seriuss aku ta pandai nak tipu rasa hati aku neh. urghhh
whatever la. malas mau pk :D
makan ketupat ngn rendang smpai tembam bam bam lagi best ! ekekeke ;p
bye uolssss ~ weeee ^^



P/S : seriusss saya sakit perot ! ishhk.
damn damn ! T__T


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

9 comments:

Aleeya Fishess Maison said...

syg? SS?

ღ Sumomo-chan ღ said...

leeya; SS ? kenapakah ? :D

Aleeya Fishess Maison said...

dengan sape. SS?

ღ Sumomo-chan ღ said...

u guess ? :) err,what if...

KimiCnoL said...

on camera,record r nyanyi..baru tw feel dy mcm mane..haha

nani :) said...

hati, yang sudah di ketuk, takkan kembali ke bentuk asal ;')

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicno; err,saya ta pndai nyanyi laa :) ekekeke kang jadik lain plak. hikhik

nani; hmmm. tau tapa. kan ? :")

liyana aziz said...

jiwang bawang!! muahahahah.. tapi lagu ni best!! sukaa!!

ღ Sumomo-chan ღ said...

yana; HAHAHAHA,jiwang bawang ? jiwang tuh memang. tapi bawang saya ta suka ! ekekeke ;p *tetiba je =.='
err,lagu neh best :) hikks