ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Sunday, November 21, 2010

entah hape hape.


tadi aku saja saja laa check nuffnang.
then,try la tgk kat 'kata kekunci' tuh.
sekali aku tgk tgk,tetiba aku terasa ada kepelikan disitu.
kenapakah ? mengapakah ?? apakahhh ???

nape tetiba boleh ada keywords macam tuh ? HAHAHA ;p
lawak ok. haihh.
aku pon hairan laa jugak.
ada ka aku bercerita pasal teeeetttt kat blog aku neh ?
entahlaaa. aku pon ta bape nak ingat. adess.
tapi seriuss aku nak tergelak pon ada. iskkk.
macam macam betol. -.-''

"hoihh ! menda apa keywords dia ??"

ohh ! sorrry sorryyy. aku terlupa nak habaq kat hampa.

nah,tgk laa sendiri apa keywords yg depa tulih. hahaha -.-''
pelik kan kan kan ?


sila click gambar itu untuk tumbesaran yg cepat ! :)


P/S : tetiba rasa macam nak....
@##$$%^&!@#$%^&*@# !!!!! urghhhh T__T


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

8 comments:

❤NazirahMoktar❤ said...

mesti ade entri mane pasal kucing kan..hihi..

memg lawak & pelik bile bace keyword ni..macam2 adaaa

ღ Sumomo-chan ღ said...

nazirah ; haha,maybe laa kot. cuma ta ingat bila wat entrynya, hikkks ;p hmm,tau tapa. hehehe

KimiCnoL said...

naseb baek xda keyword alien hijau..hehe ;p
New Entry
"Iklan Best"

ღ Sumomo-chan ღ said...

kicnol ; errkk. keywords alien hijau ? wahahaha xD NO WAY ! ngee ngeee ;p

cik EPAL said...

alaa tu kira ok la kucing parsi. tapi selalu lagi pelik keywords orang dapat tau. hee

ღ Sumomo-chan ღ said...

cik epal ; wahhhhh. cik epal komen blog saya ler. ngeee ngeeee :D hmm,tuhla pasal,selalunya lagi pelik kan kan ? hikkks ;p

nani :) said...

nufnag tu apeee? kenape sume blogers ade bende tuuu

ღ Sumomo-chan ღ said...

nani ; nuffnang tuh macam income utk para bloggers tau :) ada setengah bloggers neh siap dapat beribu riban tau. >.<