ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Sunday, November 21, 2010

seladang ohh seladang. ehh. opss ! silap. selendang sebenarnya.


salam uolsss ~
korang nak tau ?
hari neh si Alien Hijau ajak aku p kenduri.
so,memandangkan aku tadak buat pape aktiviti hari neh,
aku pon follow je lah Alien Hijau tuh p kenduri membe die.
tapi,sebelom p tuh.. aku mintak laa permission mama aku dlu.
kang buatnya mama aku ta bagi,naya je aku. haha ;p
ternyata mama aku seorang yg baik.
dia telah membenarkan anak dara beliau pergi kenduri bersama-sama dgn rakannya.
awww ! love you lah mummy !
errkk. apsal tetiba aku rasa aku guna ayat baku neh ? -.-''
*mau kena flying kick 180 darjah ka macik ?*


ok ok. berbalik kepada cerita tadi ya.
aku p kenduri tuh bukannya berdua ngan Alien Hijau je,
tp ada laa lagi dua org kawan dia yg jugak kawan aku. erkk ?
ada rasa cm ayat keling dak ? hahaha ;p
abaikan abaikan.
so,bukan berDUA ok ? ngeh ngeh ngeh ~


nak dijadikan cerita laa kan,
aku pon tatau alien dari planet mana ntah yg telah merasuk aku,
boleh plak aku terpikir nak pakai SELENDANG ?
apakah apakah apakah ???? -.-''
bila pikir pikir balik laa kan,
aku neh da laa ta pernah pakai selendang,
so macam mana aku nak pakai ? adoiii.
tuh da satu masalah. HAHAHA ;p
setelah 45 kali aku pikir masak masak,
last last aku amek keputusan nak p kenduri tuh....
aku nak TRY pakai selendang yg aku beli hari tuh.
huh ??? jangan terkejut berok ok bila -
tgk gambar aku pakai selendang japg.
haishhh. seriussss cm hape je aku tgk. T___T
dah la sket punya lama aku nak berbelit-belit selendang tuh.
serius aku men pakat belit je tau. HAHAHA
siap SEARCH lagi cara2 nak pakai selendang. OMG.
ok,aku malu. aku tau aku kuno. iskk iskk T____T
tp ada aku kesah. haa haa haa ?
*tetiba nak marah pehal ?
kasik penumbuk sedas baru tau budak neh.*


so,meh kita tengok ramai ramai gambar yg bakal dikutok sebentar lagi neh.


tranggg tangg tangggg ~~~~


selebettt kan kan kan kan ? iskkk. T___T

seriuss neh muka tahan ngantok tunggu si Alien Hijau ta smpai smpai lagi. hikks ;p

aku tau aku gemuk. sekian. hahahaha T__T

ini aku ngan anak sedara aku yg comel. anak sedara je yg comel. yg sebelah kiri tuh,takpon. -.-''

haa,kan aku da ckp.
sure korg gelak besar punyaaa.
seriuss aku nampak selebet kan lam gambaq tuh ?
ta kemas langsung selendang aku neh. waaaaa T__T
aku maluuu jap. adessss.
arghhhh. pasnih aku kena pikir beratus2 kali kalau nak pakai selendang. grrrr
seriuss aku jeles tengok kaumkaum hawa yg pkai selendang,

jadik je. sesuai je. cantik je. iskkk. T______T

demmit. haha -.-''


oklah,bye bye uolsss.
aku suda ngantoks :)
penat berjalan-jalan hari neh.
dari tengah hari sampai malam plak tuh. ahaks !
selamat larhhh mama aku ta bisinggg, hohoho :D




P/S : Alien Hijau !! thanks for the day.
i'm sooooooooo happy ok ? :)
miss you already ♥


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

6 comments:

I n n z said...

cantik jeh kot .
akak kalo pakai gini , memang fail .
sebab selendang sume lelembik,
haha.
kene pakai dgn inner ;p

ღ Sumomo-chan ღ said...

kak innz ; hahaha,saya ta reti laa nak pkai ngan inner tuh. seriuss ! rasa cm macik goreng pisang je tau. ta sesuai kot ngan muka saya. waaa T___T

KimiCnoL said...

ok lah awk pkai selendang..
comel2 ;p

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicnol ; iskk,yelaa tuh ok ? >.< *maluu jap

amir aizat said...

lawa lawa lawa !!!

ღ Sumomo-chan ღ said...

amir aizat ; errr. thanks awak :) *maluu