ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, November 26, 2010

sangat memalukan bila teringat balik. grrr

err. errr.. nak tanya korang neh.
korang pernah jatuh tak ?
bukan jatuh cinta ok ? grrr
tapi jatuh. alaaaa,jatuh ? takkan tak paham ? iskkk. T__T
ok ok,aku bagi contoh laa,
contohnya ; jatuh tergolek ka ? jatuh tersembam ka ?

kalau pernah kan... kan kan..
apa yg korang rasa time jatuh tuh ?
cool ? best ? seronok ? atau MALU ? hahaha :p
*konpem laa maluuu ngek !*

kalau korang tadak rasa malu tuh,
aku anggap korang tak normal laa. ok tak ? lalalala

"hoih hoih che kak ! apa motif ang cerita pasal jatuh neh ?"

sabaq laaaa. aku ada ceritaaa laa pasal menda neh.
ingat saja saja ka aku nk tanya hampa. -.-''
actually,aku sendiri pon pernah gak jatuh.
dari zaman sekolah dulu lagi aku kerap jatuh jatuh neh.
jatuh longkang laa,jatuh tangga,dan byk lagilah.

tapi..sepanjang 19 tahun aku hidup kat dunia neh laa kan,
tak pernah lagi aku jatuh paling memalukan pada hari tuh.
seriussss memalukan ! waaaaaaa T_____T
ta sanggop aku nak ingat balik ! iskk
tapi saja laa aku nak berkongsi cerita ngan korg. hoho

kejadian tuh berlaku lam panggung wayang.
dah la sebelum tuh aku,Alien HIjau,Apek dan Nyonya tersilap masuk panggung.
ciss ! time tuh da malu sket dah.
tp selamat org dlm tuh tak heran sgt.
kelam kabot laa kami berempat lari p panggung yg betol.
pas da masok lam panggung wayang tuh..
tetiba....

iskk. T_________T *nanges


aku boleh jatuh terduduk time turun nak carik tempat duduk.
apakah ? kenapakah ? mengapakahhhhh ????? waaaaaaa
seriussssss malu ! demmit ! grr
selamat la si Alien Hijau jalan depan aku.
so,dia ta dapat nak menyaksikan adegan memalukan aku tuh.
kalau dia jalan belakang aku ? omg !
aku leh mati sebab malu tau tak ? iskk.
yg ada kat belakang aku time tuh,Apek dan Nyonya je.
sure dowg terkejut tgk aku leh jatuh tetiba. T____T

dan yang lebih memalukan aku time tuh apa tau tak ?
tangan aku boleh plak terpegang peha sapa tatau.
seriusss. aku tak tipu. aku letak tangan aku kat peha laki mana pon aku tatau ! wuargggghh ! cis cisss cisssss
aku teros cepat cepat bangun dan lari p carik tempat dudok.
time nak bangun tuh,aku da ta pikir ape dah.
selamat laa ada Apek tolong aku bangun time tuh. iskk iskk.
walaupon aku tau,sure Apek tahan gelak gila gila time tuh. T__T

neh semua gara gara heels yang aku pakai time tuh. waaaa
maklom laa,aku dari kenduri teros g mall.
dah la ta bwk spare kasot lain.
so pakai je laa heels tuh p jalan jalan kat mall.
last last,disebabkan heels tuh jugak laa aku maluuu ! grrrrr

sumpah aku tamau pakai heels dah kalau p mall.
time tuh aku terpaksa pakai heels coz terdesak.
takkan nak berkaki ayam pulak kan ? haihhhh.
*mengeluh tanda kecewa yang amat. agaga*

persoalannya sekarang laa kan,aku terpikir pikir la gak.
korang rasa kan kan kan....
orang yang aku terpegang peha dia lam panggung tuh kan,
dia terkejut beruk tak tetiba ada tangan pegang peha dia time tuh ??


ahh,lantaklah. abaikan. hahahaha haih !! =.=''



P/S ; tetiba rinduu kat kawan kawan :"(

Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

18 comments:

nani :) said...

alaaaa lek aaa
aku jatuh kat blok C tau depan orang ramai time kua kelas lagi malu HAHAHA

ღ Sumomo-chan ღ said...

nani ; mmg la relax syg oi,tp tetap malu tak dak ? agagaga xD perghh ! jatuh kat blog C kau ckp ? aku dapat bygkan keadaan kau time tuh. hikks :P

MissNafa said...

heee ;) sakit tak..? saya pakai heels setaun 2 kali je. sbb ade dinner. kih3~

ღ Sumomo-chan ღ said...

miss nafa ; haha,sakit tuh takla. tapi maluuuuuu je. ekeke ;p hmm,saya pon jrg pkai heels. time p kenduri n dinner je pakai :D

Aleeya Fishess Maison said...

haha. boleh tak sye nak gelak kuat2. hahahaha

KimiCnoL said...

entry nie xda gambar ke??hahaha
JOM BACE ENTRY BARU
"1.i love u"

"2.Pen Merah Pen Biru"

Amanina said...

haha cakap pasal jatuh ni. dulu penah jatuh tepi longkang mase ada event kat skolah lain. adoiii, ramai sangat tengok. maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ღ Sumomo-chan ღ said...

leeya ; huih ! gelak laa kuat2 kalau nak kena luku pala ? hahaha :P

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicnol ; err,gambar ? tuh ade tuh. gambar budak jatuh. tapi bukan gambar saya laaa. ekekeke ;p

ღ Sumomo-chan ღ said...

amanina ; wahh ! jatuh longkang time ada event ? ok,saya paham. serius malu. hahaha xD

KimiCnoL said...

nak gambar cik sumomo jatuh..sape setuju angkat tangan..hehehe

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicnol ; erkk ? gambar saya jatuh ? ohh tidakkk. terlampau EXCLUSIVE ok ? wakakaka xD sekeh mau dak ?

..hizamirahim.. said...

haha.
selalu je termalu dpn orang ramai.
tapi bila ingat balik, kelakar pulak.
XD

ღ Sumomo-chan ღ said...

zami ; hihihi,betol betol. bila kita ingat balek sure rasa kelakar :) hikks

maiMOONyet said...

hahahahahaha! kalau kne mai pon malu seh T__T

ღ Sumomo-chan ღ said...

mai ; huh ! tau tapa. malu malu malu ! agagaga xD

Ain Zulaikha said...

pernah jatuh.. mmg memalukan... tapi dah lupa sebab masa tu waktu kecil... waktu besar, harap2 jangan la... huhuh

ღ Sumomo-chan ღ said...

ain zulaikha ; alaa,kalau waktu kecik kecik tape lagi. org ta kesah sgt. sebab waktu kecik kan ? hehe :D tapi kalau jatuh time da besar gedabak neh...pergh. maluuuu gilos. T__T