ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Saturday, December 25, 2010

sedih sedih dan sedih :")


salam semua.

lama kan aku ta update blog ?
serius aku tadak mood nak update ohh.
maklum la,nak update apa kalau idea pon tadak. haih =.=
pastu tambah plak ngan internet dok wat mogok ngan aku sampai seminggu. bengang je aku. grrrr
tapi selamat la lepas tuh internet ok dah,
kalau tak mmg aku potong potong da wayar internet neh. wakakka xD
*macam laa berani weeeyyyy*

ehem. berbalik kepada tajuk entry aku are neh.
kenapa aku sedih wey ? kenapa ?
bukan ada orang peduli pon kalau aku sedih sedih kan ?
*bawak diri laa cmnih.. waaaaa T__T*
ish,takkan la. korang semua kan baik baik.
so mesti ada yg peduli punya kalau budak ta cukup umoq neh sedih. ekeke ;p
ok ok. aku habaq mai kat hampa awat aku sedih nohh.

aku sedih sebab orang orang yg aku sayang semuanya bakal tinggalkan aku.
sedihhhhhhh. seriuss sedih :'(
memang la depa ta tinggal aku jauh mana pon,
tapi hati aku neh tetap sedihh. sensitip sgt ohh.
tatau pasaipa. napa aku jadik cmnih. arggghhhhh.
sorry la. aku bukan nak emo ka apa.
tapi aku tetap rasa sedih. taleh nak buang.
pleaseee help me.
cmner nak buang perasaan sedih neh ?
serius hati aku sakit.
kalau makan gaviscon pon belum tentu leh hilang.
lambat nak ilang kot. :(

hmmm... tapalah.
nak buat cmna kan ?
depa p jauh jauh pon,
sebab ada keja. ada tujuan kat sana.
bukan p buat apa pon. kan kan kan ?
*hoih,nak sedapkan hati sendiri ka che kak ?*
ta kesah la ! hampa p la jauh jauh pon !
aku ta kesah ta kesah dan ta kesah !
cuma satu ja aku mintak,

"please jangan lupa aku"

tuh ja aku mintak. ok ?
tak banyak pon :')
harap hampa leh tunaikan permintaan aku yg satu neh.
pastu kalau da p jauh jauh tuh,
sila jaga diri ok ?
jaga makan minum.
jangan nakal nakal sangat.
solat jangan tinggal tau !
tuh yang penting. hehehe :D
dan tolong tolong tolong jangan lupa aku.
serius aku takot kalau hampa lupa aku kat sini T_T
harap harap tak la. ok ? onegaishimasu ! iskkkk.

rasanya cukuplah aku bebel smpai sini.
malas nak tulis da. mood tetiba larik.
rasa nak nangis pon ada. arghhh.
sayonara my bestfriend and Alien Hijau :')

may you happy always ~ take care !



P/S : sem baru da nak mula.
tamau balek sanaaaa !!! grr


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

7 comments:

Amanina said...

don't worry laaa. kawan baik sy 14500km dari sy. insya-Allah everything is going to be alright. :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

amanina ; ok ! i really hope it will be like that ;)

The 7th said...

hello there, we are from the 7th.

personally invite you to join our contest.Have a look and we need another 30 contestant then we going to increase the prize! so you got the chances to win!

Happy muffin, and do join us! :)

With love,
www.t7th.blogspot.com
-The 7th-

apple damein said...

yes cik sumomo da wat comeback

ღ Sumomo-chan ღ said...

apple damein; haha,kamu neh :)

beruang said...

jgn cdeyh nk mai keja.
hik3

ღ Sumomo-chan ღ said...

encik boss; arghhhh ! nak ponteng ! hahaha :D