ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Thursday, December 2, 2010

entry tade tajuk tapi aku tetap nak tulis tajuk dan inilah tajuknya. HAHA


ehem. ehemm!
geramnyaaaa ngan nafsuuuuuu aku yang satu neh.
geram geram geramm !
tapi..errr....errr....nafsu makan ok ?
bukan nafsuuuu lain. agagaga
neh yang aku malas bila da start cuti semester ohh. hishh.
bila da cuti semester neh kita mestila balek rumah kan ?
so,bila da ada kat rumah neh kan..
kira macam heaven tau. semua benda ada depan mata.
tayah susah susah nak carik pon.
jalan dalam 10langkah da sampai dapur,
pastu melahap la pape yg ada kat dapur tuh. iskk. T____T

aku bukan apa,kalau dulu time duduk kat rumah sewa,
susah je nak carik makanan.
sampaikan ada satu minggu tuh kan,
aku ngan housemate aku makan ubi kentang je for the week.

"err. apakah ? apa ?? haa ? "

yee aku tauuuu. aku tau apa korang pikir tuh.
makan ubi kentang tuh mana laa nak kenyang kan ?
tapi nak buat cmna,time tuh desperate housewife sangat ohh.
da tade pape da kat dapur rumah sewa aku tuh.
tambah tambah plak kedai semua jauh jauh.
lagi laaa malas nak p beli barang barang dapur.
ada restoran pon ta sedap sangat makanan dia +
pengotorrrr-NESS. huh
dari aku dapat penyakit makan kat restoran tuh,
baik aku makan ubi kentang kat rumah. wakakak xD

rumah sewa aku mmg kaya ngan ubi kentang. haha
mana taknya weyyy,housemate aku boleh pulak p beli ubi kentang sampai seguni. grrr grrr
pastu jenuh la kami semua nak perabih ubi ubi yang -
berlambak gilosss tuh. T____T
sampaikan ape je masakan mesti bubuh ubi.
mesti mesti dan mesti ok ?
kalau omputih cakap plak,
'its a MUST'. haha

" ubi ohh ubi. kenapa laa kau sedap sangat ? agagagaga
tanpa kau,kami semua pasti kebuluran-nak-mati
terima kasih kerana ada disamping kami selalu. "

panggggg pongg pinggg !!!
*tetiba rasa pipi aku panas dek kena tampor 45kali*


ok ok,aku tamau mengarot lagi.
kang kena marah pulak. isk iskk. T__T
rasa aku banyak cerita pasal ubi kentang dari topik asal. HAHA
nampak sangat aku neh obses ngan ubi kentang. lalalala ~

so,ape yang aku cuba nak cakap kat sini la kan..
aku duduk kat rumah seriusss suka gila makan.
ye laa.sumber makanan senang nak dapat kan.
asal lapar je makan makan makan makan dan makan.
urghhhhh T___T

nanti lama lama badan aku pon -
membooooooolat
dengan riangnya. haihhh
aku tamauuu. waaaaaaa T___T
da laa kuat makan,tapi malas pulak exercise. hohoho
apa nak jadik laa anak dara sorang neh ?
kuat makan-pastu-pemalas-nak-mati-exercise =.=



agaknya nanti aku leh jadik macam gambar neh apa ?
OHHH NOOOOOO !!!! aku boleh mati macam neh. T______T
sem depan sure semua da ta kenal aku da kalau aku jadik cmtuh.



badan ohh badan.
bila laa aku boleh kurus dan slimfit macam kau haa ?
jelesss aku tengok pompuan kat atas tuh. T__T
bila tahun laa aku boleh TINGGI macam dia. ahaks.
harapan laa weyyyyyy,dalam mimpi pon belum tentu.
demmit ! grr grr
kesedihan menyelubungi diri aku tetiba. T__T


k,bye bye uolssss !!


P/S : fakta fakta !! makan kentang banyak banyak boleh kurangkan berat badan oh ! agagaga :D ta caya ? boleh baca entry INI. hikks :p

P/S/S : sapa leh tolong aku transparentkan header aku ? iskk. T__T
*nanges berlagu pilu*


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

16 comments:

..hizamirahim.. said...

adeh.
makan je ubi kentang tu sampai muntah.
haha.
XB

ღ Sumomo-chan ღ said...

zami ; aik ? awal pagi neh cikgu zami ? hahaha :D hamboih aihh. dia suro kita makan ubi kentang smpai muntah nohhh. T__T

arep_lockermonth said...

tajuk entry yg paling besh !! :P

ღ Sumomo-chan ღ said...

arep ; hahaha,best laa sangat :p

arep_lockermonth said...

besh lorh..tak terpk nk buat tajuk entry yg tade tajuk..

penink2!!

ღ Sumomo-chan ღ said...

hahaha jangan laa pening pening. tajuk entry susah gak nak pk kdg2 tuh. haih :D

nani :) said...

hahaha gimme 5! kat rumah heaven gile makan. :D

ღ Sumomo-chan ღ said...

nani ; tamauu ! gimme eleven ! agagaga xD

Ain Zulaikha said...

nak tahu tak ? nak tahu tak?? berat sy dah naik balik.. sebab duk rumah walupun makan sikit tp tak keluar jadi bertambah T___T huhuhu skrg tgh diet balik.. hehhee

maiMOONyet said...

nurul mok mok! hahahahaha xD

ღ Sumomo-chan ღ said...

ain zulaikha ; alaaa,banyak mane laa sgt berat awk tuh naik. badan tetap kurus gak. hehe :D tayah laa diet diet. hikkks

ღ Sumomo-chan ღ said...

mai ; hamboihh aihhh. dia kata kita nohh. :D

arep_lockermonth said...

haha :P betul2..tajuk entry lagi susah dari isi nya..hummm,,

ღ Sumomo-chan ღ said...

arep ; hee :)

arep_lockermonth said...

hehe :P

ღ Sumomo-chan ღ said...

:)