ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Monday, December 6, 2010

kreatif betol sapa yang buat neh. hikkks ;p


salam semua.

korang nak tau..tadi time aku nga bosan bosan kan,
aku saje je laa p google image.
ingat nak cari gambar gambar yg comel laa kononnya.
padahal aku tengah bosan. hahaha ;p

tengah dok kodek kodek gambar comel tuh,
tetiba aku ternampak satu gambar neh.
aku pon usya la jap kan.
sebab aku tertarik nak tgk gambar tuh.
serius mmg kreatif tol sape yg buat.
tapi yg penting bukan aku la buat. agagaga xD
aku sendiri pon ta pernah terpikir nak buat macam tuh tau.

actually gambar tuh biasa biasa je,
tapi disebabkan org yg buat tuh kreatif kan,
so gambar tuh pon nampak macam unik dan kreatif tau.


"hoih hoih budak ! gambar ape ? dari tadi gambar gambar. grr"


yela yelaaa..korang tengok la sendiri kat bawah tuh. haihhhh


*
*
*
*
*
*
*


gambar 1

gambar 2

gambar 3

gambar 4

gambar 5

gambar 6

gambar 7

gambar 8

gambar 9

gambar 10


amacam ? comel comel tak ?
actually banyak lagi gambar gambar tuh.
tapi larat aku nak letak semua kat sini.
sket sket sudah la. ye dak ? hohoho :D
btw, kreatif tak gambar gambar tuh ?
tipu la kalau korang cakap tak kreatif.
nampak sangat korang jeles. kan kan kan ? wakakaka xD
*tetiba je budak neh apahal ? =.= *

so,sape sape yg terer lukis or minat manga/anime boleh laa try nak buat macam gambar gambar kat atas tuh ye ? :)
sangat sangat kreatif !!! seriuss aku suka. hikkks
teringin gak nak buat macam tuh,
tapi...aku rasa konpem takkan jadik punya. iskk. T___T
aku bukannya terer melukis sangat.
lukisan aku cikai je pon. aiyakkkk.
tapi kalau nak try jugak ta salah bukan ? lalalala ~

eh,sebelom aku terlupa kan..
gambar gambar tuh semua aku amek kat SINI tau.
aku pon tatau owner web tuh amek kat mana.
papepon,harap korang terhibur ngan entry aku kali neh. agagaga
*cait,bajet depa semua suka sangat la ngan entry aku neh*

ok lah kawan kawan. bububuyeee ~~~ :)
muah muah muah ! haha



P/S : aku kepingin benar mau tengok wayang.
tapi masih tak kesampaian lagi ohh.
sadis betol laa. iskk iskk. T_____T

Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

8 comments:

noraini azhari said...

perhh.. kreatif gile vavi lah..

ღ Sumomo-chan ღ said...

noraini ; betol tuh,hikks ;p

ARC™ said...

ok agreed mmg kreatif :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

arc13 ; thanks :)

@rE_zE@M said...

menarik.

arep_lockermonth said...

kreatif la..
jom sumomo kite wat jgk..hikhik..

ღ Sumomo-chan ღ said...

ajim ; memang menarik ^^

ღ Sumomo-chan ღ said...

arep ; jum jum. bergabung !! agagaga