ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Tuesday, December 28, 2010

Happy Birthday to him :)

neh la Alien Hijau wey. comey kan kan kan ? :D

ehem ehem ehem !
untuk pengetahuan korang,
hari neh birthday someone :)
someone yg aku.. err... teeet ! haha
ta kesah la ape pon kan,
yg penting someone neh dikenali sebagai Alien Hijau.
aku suka sgt pnggil dia ngan nama tuh.
sebab apa tau ?
sebab Alien Hijau neh comel mcm watak Green Alien dalam Toy Story tuh. hikks
*mampuih kalau pacik tuh baca,kang perasan abeh =,=*

so,di kesempatan ini..

i just wanna wish you a HAPPY BIRTHDAY dear ! :)
may ALLAH bless you always.
kamu da tua ok ?
so jangan nak perasan budak budak lagi tau. ehemm :D
nasib la kamu da matang.
jangan jadik mcm saya yg ta matang lagi neh. agagagaga
oppss ! terlarik tajuk.
saya harap kamu akan dapat capai segala-galanya yg kamu mahu ok ? :)
pastu,sila tingkatkan lagi prestasi hidup kamu yeh. ceeeewaaah !
*ayat taleh blah kan ? haha*
hmm,saya ingat nak bagi kamu present,
tapi seriusss saya tatau nak bagi kamu apa.
penat perah otak dok pikir nak bagi apa,
last last satu apa pon tadak. haihh
sooorrryyyyy tau :'(
tapa tapa,nanti kamu tuntut present birthday kamu kat saya yeh ?
tuh pon bila kamu balek kedah laa :')
lastly,pleasee take care of yourself lot lot and lot ! haha

HAPPY BIRTHDAY once again !

haa,penat aku buat karangan kat atas tuh.
bukannya Alien Hijau baca blog aku neh pon. agagagaga xD
ta kesahla,janji aku mmg da pasang niat nak buat -
entry special untuk dia.
ehemmm :D
kalau dia baca,mati aku ohh.
aku sure sangat,konpem Alien Hijau mengamok sakan.
paling koman pon,dia maluuuu kot. wakakakaka
aku ta peduli. ta heran. lantak. padan muka dia ! :P
janji aku puas hati. lalala ~ XD
*serius aku kejam bukan ? ahaks !*

oklah,cukup la sampai situ. penat aku. =.=
bubuuyeeee semua ! muahx !

eh jap jap. sebelom aku terlupa kan,
rupanya follower aku da cecah 400 orang.
terkejut aku. ta sangka plak.
ape pon thanks ye korang korang.
coz sudi follow blog cikai aku neh. :")
sayanggggg korang !



P/S : aku skang dok bilang hari nak balek UiTM ja.
demmit ! haihh =.=

Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

11 comments:

maiMOONyet said...

selamat hari jadi juga alien hijau xD

ღ Sumomo-chan ღ said...

mai; nanti dia jawab ok ? agaga xD

Aleeya Fishess said...

waaa ! terharuuuu ~

ღ Sumomo-chan ღ said...

leeya ; uiks,nape terharu syg ??? :D

apple damein said...
This comment has been removed by the author.
apple damein said...

err, this question maybe quite offensive:

tp perempuan mmg ske gelar guy yang dy orang ske@minat@crush dgn name pelik2 ea??

ღ Sumomo-chan ღ said...

apple damein ; errr...i dunno bout that. tapi betol ke ? hmmm :)

apple damein said...

entah..cik sumomo plak cmne??betol ke?

@rE_zE@M said...

siapakah gerangannya????

ღ Sumomo-chan ღ said...

apple damein ; err,kalau cik sumomo... er..... *blank XD

ღ Sumomo-chan ღ said...

ajim ; eh,seboklah kau. hehehe :D