ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Saturday, December 11, 2010

ohh,si awek cun Taylor Swift !!

haih. cantik bebenor Taylor Swift neh. grrr :D

salam semua.

Taylor Swift. sapa ta kenal awek-comel-lawa-cantik neh ?
tipuu sangat la kalau hampa ta kenal.
tambah tambah kalau artis cun cmnih. kan kan kan ?
hmmm,lagu lagu dia semua best tau.
aku memang peminat setia awek cun neh.
semua lagu dia aku suka dan layannnss.
lagu yg selalu aku dengar dan
paling kerap bermain kat playlist aku ,

Speak Now
A Place in This World
Love Story
You Belong With me
The Story of Us
The Way I Loved You
Today Was a FairyTale

haa,yang tuh la selalu aku dengar :)
tapi...
dalam banyak banyak lagu dia tuh kan,
lagu dia yang paling paling paling aku suka nak tau apa ?
aku paling suka lagu dia yang neh,



Taylor Swift - A Place in This World


serius aku suka lagu neh.
aku suka lirik lagu dia.
kenapa ???
hmm..sebab lirik lagu dia neh betol betol menggambarkan diri aku yg sekarang neh.
betol betol kena dengan apa yang aku rasa sekarang. :")
sebab tuh bila aku rasa down sesangat,
aku akan dengar lagu neh berulang kali.
serius ta jemu dan mood aku akan jadi ok sket.

memang sejak dua menjak neh,
mood aku ta brapa nak stabil.
tatau pasaipa. sensitif je memanjang.
tambah tambah masalah yg makin menimbun dlm pala otak aku neh. haihh
benci benci dan benci !! iskk. T___T
but,crying do not solve my problems at all.
am i right ? :")



P/S : thanks to Alien Hijau. You cheer me up :)

Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

12 comments:

Ain Zulaikha said...

sumomo sy pun minat lagu dia, love story, you belong with me, wah best2x..

ღ Sumomo-chan ღ said...

ain zulaikha ; yeyeyyy ! ain pon minat dia jugak. hikks ;p

KimiCnoL said...

kakak saya memang pandai menyanyi..;)

JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Cancer??"

ღ Sumomo-chan ღ said...

kimicnol ; wekk ! awak perasan. agagaga xD

OH ZT said...

niceee. first time dengar lagu ni. tp mcm best. hikhik :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

OH ZT ; best kan lagu tuh ? :) dengar la selalu. hikks

Ain Atika said...

memang pon...lagu dia syokkk

arep_lockermonth said...

HUHU..TAYLOR SWIFT :p..

ღ Sumomo-chan ღ said...

ain atika ; hihi :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

arep ; nape ngan kakak saya ? ekeke ;p

Kasim Ahmad said...

bes lagu nih..huhu

ღ Sumomo-chan ღ said...

kasim ahmad ; kan ? i thought so :)