ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, October 7, 2011

hola hola hola :D


wopppps. lama kot tak jenguk2 blog saya neh. haha
serius tersangattttt lama ><''
sebabnya, i kinda busy with a lot of things.
but luckily, semester neh da abeh.
so, saya dah tak busyyyyyy !! hooorayyy !!!
boleh la saya online, update blog dan sebagainya, yippppeee !! hihihi

"tediaaaa, suka sangat noh ? pfft -,- "

hepppp, mestilah suka. boleh buat apa2 saja tanpa banyak masalah. muahahaha
errrr 'tanpa banyak masalah' ? harap2 la ye :)

ahaaa, anyway, saya tamau bebel banyak2 kat sini.
just nak story pasal satu movie yg saya tengok hari tuh.
actually movie neh rasanya dah lama kot keluar.
and... maybe saya je kot yg ketinggalan ? pffft whateverlah kan.
yg penting saya nak story jugak !!! hmph


"story la cepat macikkkk oittt, penat aih dok tungggu. =.= "


ya ya ya ya, nak story la neh. haih
haa, korang pernah tak tengok cita neh,
' A CRAZY LITTLE THING CALLED LOVE ' ??
neh cita THAI kot. serius besssst. hihihi
dah la lawak, pastu boleh plak nak last2 ending tuh dia buat saya reyauuuuu. hahaha :(
pastu pastu pastu kan, yg klimaks tuh kan......
errr bukan cita dia actually, tapi....


HERO dia. HAHAHAHAHA
gila mata keranjang saya neh kan ?
tengok movie ka tengok HERO ? aaaah, pedulikkkk la.
yang penting hero dia hensem kotttttt. i loikeeeeee. hehe
hensem dan comeyyyy. aww aww awww. sukaaaaaa sesangattttt.
*gila angau dah saya neh, mampuihhhhhhhh*

sudah2, sket2 la angau tuh, toksah dok tunjuk sangat.
nanti org kata galak. kekekekeke :p
alah, angau kat artis ja pon, bukan kat orang ?

"errr, artis tuh bukn ORANG ka ? pffffttt =,= "






" hero yang neh yg buat saya cayaqqqqqqq. hahahaha sukaaaaa"


errr, tak ~! hahaha
okay lah kawan2, sampai situ je lah.
saja nak membebel kat sini, nak tunjuk kata saya update jugak at last, bukan tak update langsung. kekekekeke :p

bye bye !!!



P/S : at last, sampai jugak rumah :)
boleh rest sepuas2nya sebelum exam MUET nanti. uhuksss !


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

4 comments:

apple damein said...

waaaa at last!!! cter best!! nway biler muet??

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

mmg lame pun ! ahaha !

ღ Sumomo-chan ღ said...

apple damein : saya muet 20 oktober nanti :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

fatiha : hehe, biasala, ketinggalan sket :p