ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, July 22, 2011

serius saya mau itu 'barang' !!!


assalamualaikum dan selamat petang semua. :)

haha, title entry saya kali neh cam hapa lagi kan ?
korang jangan salah anggap plak ye,
'barang' yg saya maksudkan tuh ialah....


jeng jeng jengggggggggg ~~~~







HAMSTER !! hihihi >.<





okay, kalau korang ada baca entry saya yg lepas² --> entry neh
korang mesti tau kan yg saya sebenarnya dah ada hamster.
so, kenapa saya nak hamster lagi ?
korang tak rasa pelik ke ?
awat la saya nak hamster berlambak² kat rumah neh.
satg mama saya gak yg bising. HAHAHAHA

actually, memang la saya nak hamster.
tapi.... saya nak SPESIS yg baru.
sekali lagi saya ulang, saya nak spesis yg baruuuuuuuu ! hahaha
nak tau spesis hamster yg cemna yg saya dok berkenan sangat tuh ? nak tau ? nak tauuu ???
meh kita ramai² skrooollllll bawah ok ? hihihi :D






tadaaaaa !!! ~~~~~



SYRIAN HAMSTER



serius hamster jenis neh sangat comey.
geraaam geram gerammmmmmm sangat² tau !! haha
dah la besar, pastu bulu dia plak.. urghhhh
kalau saya dapat yg jenis neh, jaga la.
abeh hamster tuh saya picit² sampai penyet. kekeke :p
haipp, takdalah. gurau ja. tak sanggop saya nak buat menatang comey neh cemtu. hishhh saya tak kejam lagi ok. hikks
serius saya nak jenis neh !!!! ada sapa boleh bagi free tak ? wuuuuuuuuuuuuu T___________T
ceh, macam la ada yg nak bagi. pftttt -.-''
nak kena la p carik, pastu beli sendiri. okay ?
*ingatan untuk diri sendiri ja, kekeke*

takpa la, nanti saya da ada duit,
saya beli hamster jenis neh DUA PASANG.
biaq depa boleh mengawan, pastu dapat baby² yg comeyyy. grrr
pastu, saya nak beli sangkaq yg paling besaq untuk depa. hmphh !
baru puas hati saya.
tapi... entah bila la saya boleh dapat, kan ? -.-''

tak kesahla, yg saya tau, saya MESTI AKAN DAPATKAN jugak hamster neh. just wait and seeee !! hihihih :)
*berkobar
² semangat saya. heh*
ahaa, tapi kan, member saya cakap,
hamster jenis neh kuat makan -.-''

sebab tuh badan depa besaq. HAHAHAHA
ahh, saya tak kesah itu semua, pedulikan.
selagi boleh sumbat dalam mulot depa,
saya bagi makan sampai obes !! :P

so, SYRIAN HAMSTER. tunggu la saya ok ? HAHAHAHA

eh eh eh, saya asyik sebot spesis lain ja sampai saya terlupa hamster yg ada kat rumah neh. dun worry ok sayang, saya tak lupa kat hampa laaaa. hehe :p sayanggg hampa lebih sebab hampa my Mr. Alien yg bagi, ok ? so, hampa lagi SPECIAL. muehehehe :p


i just LOVE HAMSTER so much ! :)




P/S : esok kena balek MERBOK dah, demmit ! hmphh -.-''


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

3 comments:

ainie syeema said...

hamster bucuk..hahaa
dari fb sampai ke blog --> komen yg sama )

ღ Sumomo-chan ღ said...

cik ainie : kmu memang !! HAHAHAHA :)

double'S said...

barang ke binatang??hehe