ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, October 21, 2011

which one do you prefer ?

"hye sayang. i rinduuu you sangat !"
*pelempang mau ? hahaha*

assalamualaikum korang semua :)
sihat ? dah makan ke petang2 neh ? ahaks ~
actually saya takda soalan nak tanya,
thats why yg merapuuuuu tanya bukan2 kat korang. kekeke :p

okaylah, back to our topic today.
what do i mean by "which one do you prefer ?" actually ?
does it means about BOYFRIEND ?


naaaaaaaa ! wrongggg answer. hahaha :D


actually, i would like to talk about TEXTING or CALLING.
and WHICH ONE DO YOU PREFER the MOST ?
ahaa, okaylah. cukup la sampai situ saya berspeaking.
mentang2 la saya dah lepas muet are tuh. kekeke :p
so, saja mengada-taik-hamster nak speaking kat sini even saya tau ENGLISH saya sangat tak okay !! urghhhhh -.-'''


*kembali kepada tajuk utama*


err bagi saya la kan, saya suka call lagi dari text :)
nak tau sebab apa ?
sebabnya, saya sangat malas nak text orang. seriously.
kalau text pon, saya tetap text jugak.
tapi takda la non-stop 24/7.
gilaaaaaa cemtu. hahahaha

zaman saya asyik dok bermesej dah lama abeh.
sekarang neh saya tak berminat langsung nak mesej.
bukan apa, kalau mesej selalu pon, nanti boring jugak kan ?
balek2 tanya benda yg sama jugak hari2.
bosannn kan ? kan ? kan ?
lucky me, my MH pon jenis yg lambat-reply-text-or-tak-balas-langsung-pon-ada . tp, saya tak berapa nak kesah sangat pasal tuh (padahal sebab dah biasa), dan saya sendiri pon jenis yg bukannya rajin balas mesej. kadang2 tuh, handphone neh apa fungsi dia pon tatau. senyappppp ja. kekeke :p

thats why i prefer calling rather than texting.
kalau call kan senang ? teros cakap je apa benda yg nak cakap.
tak payah la nak taip segala bagai dalam text. kekekeke :p
tapi kalau nak call pon, bukannya hari2. ikot jugak la.
kalau everyday, every seconds nak cakap,
tak ke jemu-bosan-nak-mati nanti ?
lagi satu, bergantung jugak dengan kredit kita ada banyak mana. xD
kalau takda kredit nak cakap, tak guna jugak. hahahaha

so, thats my opinion la.
pendapat orang lain2 kan ? mana nak sama.
bak kata pepatah, 'rambut sama hitam, hati lain2'. ye dak ? kekeke :P
-ada setengah orang suka call dengan mesej sekali.
-ada setengah tuh, suka call ja.

-ada setengah lagi, jenis yg suka mesej non-stop 24/7.

perghhh. yg jenis ketiga tuh bagi saya sangatla bosan. hahahaha
*padahal dulu time sekolah menengah buat jugak =.= *
okaylah, cukup la sampai situ saya merapu-merepek-membebel.
walaupon saya sendiri pon kurang pasti apa motif saya tetiba buat entry pasal neh. macam hape entah. agaknya, korang ada tak rasa2 nak penerajang ke ? pelempang ke ? hahahaha :D

okay, BYE !



P/S : sekarang neh kan, saya tersangatla addicted dengan game "the sims social" dekat facebook tuh. hahaha :p



Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

2 comments:

nani :) said...

aku texting 24 hours serious! :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

oh my nani. kauuuuu suka text ya ? hahahahaha :D