ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Monday, October 17, 2011

sometimes, i wonder..


assalamualaikum kepada semua tetamu yg hadir di blog yg tak seberapa ini. buat pertama kalinya, saya ingin menyampaikan sepatah dua kata kepada anda semua, dimana saya mahu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kunjungan anda di blog saya selama ini.

opsss. hahaha abaikan, abaikan je ye apa yg saya mengarut kat atas tuh ? maklum la, hati tengah rasa 'tak sedap'. haihhh T______T
saya nak reyau boleh tak ? nak reyauuuuuuuuuuuuuuu !!!
tapi, malas lah. tak kuasa saya, saya dah penat reyau2 neh.
dari saya reyau, baik saya main game ke ? tengok drama ke ?
kan ke bagussss tuh dari saya membuang ayaq mata neh. hmph !
tapi... korang tamau tanya ke...
nape saya tetiba rasa 'tak sedap' neh ?
elelelele, sure ke nak tau ? ke saja nak amek hati saya jeeee ? kekekek :p

" hoih ! cepat la cerita. pukui mau ? "

pffffft. garanggggg kot org2 skrg. takot aihhhh -.-''
yela yela, saya nak cerita la neh.
ermmm korang pernah dengar ayat dalam gambar bawah tuh ?


sumber : Best Quotes


so, kalau korang pernah dengar/baca/tengok/tulis ke hape kan,
ape pendapat korang dengan ayat tuh ?
bagi pendapat saya la kan, saya setuju sangat dengan ayat tuh. :)
tapi, sekarang neh saya bukan nak cakap pasal,
'what women should know'.

its actually about 'what MEN should know'.

macam dalam ayat tuh kata,
'a woman who truly loves you will angry at you for so many things, but will STICK around'.
agaknya korang paham la kan, so tak payah la saya nak translatekan lagi. hihihi
*saya malas nak translate, lalala*

so, bagi saya... mmg betul pon perempuan macam tuh.
walau marah macam manapon, tacinggggg tahap gila babooon ke,
rasa macam nak p bunuhhhh or whatsoeverlah kan,
dia still tetap akan bersama dengan pasangannya walau apapon yg berlaku.
itupon kalau perempuan tuh betol2 sayangkan/cintakan pasangan dia :")

haa, senang cakap, biar saya jadikan diri saya sebagai contoh utk ayat diatas tuh.

macam saya kan, kalau saya rasa marah or tacing ke,
saya takkan cakap, tapi akan nampak dari perbuatan saya sendiri.
i mean dari cara saya cakap or tulis. hihihi
tapi even marah macam mana sekali pon saya dekat bf,
after that, konpem saya akan cool dengan sendiri bila saya dengar suara orang yg saya sayang tuh :')
teros hilang rasa marah tuh, konon tadi cakap nak ignore dia la kan, tapi tuh semua kononnnnnn ja. last2, saya sendiri yg coool down balek.
serius, saya tak tipu. saya pon tatau kenapa. hahaha

apa motif saya cerita pasal neh pon saya tak paham.
sebab apa eh saya cerita kat korang ? hahahaha :p
*rasa macam nak penerajang pon ada budak neh. errrrr*

eh eh eh jap. saya nak buat iklan jap.
jangan marah/muntah tau ???

dear MH,

awak, awak tau kan saya sayang awak ?
walau macam mana pon saya sakit hati ke, marah ke, tacing ke dekat awak,
tapi saya nak awak tau,
that i will always be beside you forever.
*malas nak tulis dalam BM, takot rasa macam mengada-taik-hamster plak kan ? hahahaha*

"its doesnt matter how much you hurt me,
because in the end,
YOU are the person that always make me fall for you."

iloveyou MH. xoxo

haha, korang pejamkan je la mata ye.
jangan baca ayat kat atas tuh.
sebab saya tau, konpem korang rasa geli2 kan ? kekekeke :p
alaa, bukan selalu saya jiwang2 dalam blog neh.
sekali sekala apa salahnya kan kan kan ? haha

" dush dush dush ! hamek kau ! "

okaylah, cukup la sampai situ.
serius saya rasa lega lepas dah cerita kat sini :')
thanks untuk sesiapa saja yg baca entry saya sampai abeh.

a kiss for you, MUAHX ! kekekek :P

bye !


P/S : muet makin dekat, tapi sekarang dok kemaruk main game.
adesssss la -.-''


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

5 comments:

* Cik WaNie * (^_^) said...

wah wah syuuu..hehe..anyway congrates..hope yOur relationship have ending wif nasi mnyak..hua ha ha..sje ngomen owg nyer blog..xde kje btol..an an..wink2.. (^_^)

ღ Sumomo-chan ღ said...

wanie : hahaha, thanks sayang. i really hope so, insyaALLAH. hihi byw, thanks komen entry syu neh walaupon merapuuuu banyak. keke

ღ Sumomo-chan ღ said...

*btw

Iszati said...

hehe perempuan mmg mcm tu :) kalau syg mana sanggup nak marah n bermasam muka hehe :)

hope u n ur bf berkekalan, x da gambar bf ke? hehe

owh jgn lu[a visit blog I :) hope we can be bloggy friend :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

iszati : hehe, gambar dia ada. tapi malasla nak upload. buatnya dia baca blog i neh, mampus. hahahahaha :P btw, thanks for the wish ya. ^^ i will visit you blog after this, and of course we are FRIENDS :)