ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, May 6, 2011

Selamat Hari Lahir, MAMA :)


ehem ehem ehem,
*sambil membetolkan anak tekak saya*
wahai orangorang kampong sekalian,
saya ada pengumuman nak buat neh,
mari ler dengaaaar, mari mari mari.
ape la yg skema benor ayat saya neh ? -.-
abaikan, abaikan semua tuh, tak pentinggggggg. ekekeke :p

untok pengetahuan korang la kannn,
hari ini adalah hari teristimewa buat mama saya yg tersayang.
oleh itu hari ini, saya dengan bangganya nak buat entry special untuk mama saya even mama saya ta baca pon blog saya neh, hahahaha -.-''
takpa, takpa. semua tuh ta penting !
yg penting sekarang neh adalah niat saya yg murni-tulus-ikhlas neh, eceeeh ! haha :p
mengada taik unta la saya neh kan ?
penaboh 40x baru tau satg, hikhik :D


" ahaa, inilah mama saya yg cantik ! :)
errrr mama je yg cantik, anaknya dak pon, haih -.- "



okay, sempena birthday mama saya neh,
saya da sediakan ucapan-special-yg-panjang-lebar untok mama saya,
so mari kita baca sama-sama naa ? ekekeke :p
ehem ehem ehem ~

ke hadapan mama yg tersayang :
Mama,

Selamat Hari Lahir yg ke-56, Mama :)

Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Ilahi,
mama masih dipanjangkan umur oleh-NYA.
Semoga mama dimurahkan rezeki selalu,
dilimpahi rahmat oleh-NYA,
dijauhi dari segala-bagai penyakitpenyakit,
dan juga sentiasa dikurniakan kesihatan selalu,
errr macam sama je dgn yg atas tuh ? -.-
hahaha takpe, takpe. abaikaaaan. egege :P

Mama,

mama tau kan kakak sayanggggg sangat kat mama ?
even kakak selalu mintak tu mintak ni dekat mama,
mama ta pernah merungut,
kakak mintak maaf ya ? T___T

kakak paham, kalau mama takda duit,
mama tetap bg jugak dekat kakak,
ish apa punya terok la perangai kakak, kan mama ?
tp takpe, mama jgn risau,
tuh perangai kakak yg duludulu.

time kakak masih mentah. tp sekarang neh,
kakak da matang sket, errr SKET je laaa.. hehe :D
kakak da paham cemna punya susah la mama nak cari duit nak bg anakanak mama makan.
kalau kakak cakap kakak takda duit nak makan,
mama da risau da, even time tuh mama takda duit,
mama cuba gak cari sampai dapat sebab nak bg kakak duit.
mama.. please jangan buat cemtu lagi eh ? :(
kakak tamau, tamau susahkan mama lagi.

Mama,

sempena birthday mama neh,
kakak rasa nak menangis sangat,
sebab kakak takda hadiah nak bg dekat mama :(
jujur kakak cakap, kakak takda duit nak bg hadiah dekat mama.
tapi takpa mama, nant bila kakak da ada duit,
bila kakak da keja yg bagusbagus,
kakak akan bg macammacam hadiah untuk mama,
kakak janji :')
apepon, kakak mintak maaf lagi sekali,
sebab kakak tak dapat nk bg apa2 yg special untuk mama sempena birthday mama kali neh.
mama jangan bersedih ya ?
sorrrryyyyy tau T___T


Mama,

sekali lagi kakak nak mama tau,
yg kakak sayangggg sangat dekat mama :)
terima kasih kerana mengandungkan kakak selama 9 bulan,
melahirkan kakak dengan bersusah payah,
menyusukan kakak dengan penuh kasih sayang,
dan juga sabar sepanjang menjaga dan melayan kerenah anak perempuan mama yg sorang neh :")
kakak tau, kakak mmg banyak ragam, kuat bebai dan cepat merungut.
tp mama sabar je layan kakak, TERIMA KASIH mama !

Mama,

I LOVE YOU SO MUCH, mama :)
you're the BEST mother in my life.
and no one can ever replaced your place as my mother.
i love you, i love you and i loveeee youuuu !!! ♥ ♥ ♥
and we as your children,
will always stay by yourside no matter what happen,

because we all love youuuu so damn much !! :')


from : your only daughter, Nurul Syuhada


Fuhhhhh, da abeh da saya buat karangan tak rasmi kat atas tuh, hahaha
apa yg saya merapu pon saya tatau ler :D
tp yg saya tau, semua yg saya tulis tuh adalah ikhlas dari hati saya :)
sorry la kalau korang terpaksa membazirkan masa korang just semata-mata nak baca entry merapu saya untuk hari neh,
sorrry ok T_____T
thanks you so much to all my readers, i love you all tooo !

bubye for now, and take care everyone ! :)



P/s : haih, susah la bila hati neh asyik dok rindu kat orang, aigooooooo T______T


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

6 comments:

aKiMaRu aRchMaL said...

woh mak sumomo nmpk muda la..hee~~XD
epi befday macik >_<

ღ Sumomo-chan ღ said...

mal : well, mak sumomo mmg awek muda. hahahahaha :D

@rE_zE@M said...

HP BD mama..kcik.!
hehe

ღ Sumomo-chan ღ said...

ajim : mama kecik ? :D hahahaha

fik-autoz said...

slmt hari lahir dan slmt hari ibu utk mama kamu..

ღ Sumomo-chan ღ said...

fik : thanks :)