ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Thursday, May 5, 2011

Contest : I LOVE MY SELF


hye semua !
eh, silap. sorry, terlupa.
patotnya bagi salam dulu,
ASSALAMUALAIKUM
semua ! hehe :D
saya cuma nak buat entry pendek ja,
tamau panjangpanjang, insyaALLAH. haha

tadi kan, tengah saya dok blogwalking blogblog yg ada,
tetiba saya ternampak la satu contest neh,
contest neh dari blog Puan Safiyyah,
dia da puan ye sebab dia da kawen, so sape2 taleh nak tekel ok ?
nnt suami dia penaboh freee pulakkk kan ? ekekeke :P
selamat la tarikh luput dia lambat lagi,
lambat lagi tuh bukannya sampai 20tahun akan datang ok,
tp minggu hadapan ye, 15 Mei 2011.
so sape2 yg nak join contest neh boleh la pegi melawat blog Puan Safiyyah ye ?
padahal saya sendiri pon tatau yg saya contestants yg ke berapa.
ahhhh pedulikkkk. janji join je,
menang kalah belakang kira kan ? :p

1st of all, sebelom nak join contest neh,
kita kena la letak banner contest neh dalam entry kita yg neh,
dan tak juga dilupakan, letak banner neh dekat sidebar kita jugak ok ? :)




2nd, gambar yg dipertaaruhkan untok contest neh ialahhhh,
jeng jeng jeng jengggggggggg...

TADAAA ~~~ haha ^^


saya tatau nape saya suka sangat dengan pic neh,
maybe sebab ada org kata saya nampak matang sket kot bila pakai cemtu ? HAHAHAHA
actually pic neh saya buat jadik default pic kat fb saya,
serius saya suka la gambar neh even kalau ada yg ta suka pon,
saya pedulikkkk hape, wakakaka xD
gambar neh diambik masa saya ada Dinner Course,
tema malam tuh hitam, merah dan putih.
so saya guna tema hitam, sebab saya malaih nak carik baju lain untuk dinner neh.
malaih la nak semenggah sangat macam orang lain,
biasa biasa sudaaaaah, kan kan kan ?
perghh, low profile la katakan. ceh haktuihhh ! ekekeke :p

so, saya harap gambar saya neh boleh menambat hati para hakim, jurijuri dan juga pihakpihak yg berkenaan dalam contest neh, okay ?
kalau tak berkenan pon takpaaaaaa lah... T_________T
at least bagi la saguhati sket kan kan kan ? hahaha :D
*tampaq lelaju baru tau kot budak neh *

3rd, hadiahhadiah yg bakal dimenangi pulakkkk adalah :

Tempat Pertama : TEDDY BEAR & SELUAR JEANS FOREVER 21

Tempat Kedua : SWEATER ONITSUKA TIGER

Tempat Ketiga : hampa p beli hadiah sendiri, ok ?
*opss, hanya rekaan semata-mata dari saya, hahaha*


serius hadiah dia nampak lumayan kan ?
kalau tak dapat tempat pertama pon takpa laaa,
tempat kedua pon jadik, kan ? ahaks ! :p
macam la leh menang,
kalau menang.... ALHAMDULILLAH ! ekekeke

lastly, saya nak tag tiga orang kawan busyuk saya :

Cik Nani
Cik Fatin
Cik Zeity

ok, bubye for now my dearsss !!
HOPE i can WIN ! muahahahaha :D

"errr, panjang jugak kan entry neh ? aigoooooooooo
"



P/s : dok uma keja online 24/7, haihhh -.-

Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

2 comments:

aKiMaRu aRchMaL said...

uiks hot ah puan tu..hua3 [nakal]
semoga mng la ye..nnt leh tnjuk teddy bear tu kt mal >_<

ღ Sumomo-chan ღ said...

mal : weeeee, i hope so !
lagipon, sumomo ta berharap sangat pon :)