ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Wednesday, September 15, 2010

saya suka lagu neh :)

salam to all my friends :)
hmm,cmner raya korang tahun neh ?
best tak ? ngeee ;p
tup tap,tup tap.
da nak dekat seminggu kita beraya kan ?
cepat tol masa berlalu.
sedar sedar cuti aku da nak abeh.
ohh tidakkkkk !!
saya ta suka yeh ? haihhh -,-''
*ske aty je nak suka ke ta. haha*
neway,actually neh bukannya topik utama yg aku nk bangkitkan di sini yeh.
eceh ! ayat. nk skema je. hahaha
rinduu zaman skola ke cik kak ? :D
sudah,sudahh.
jgn nak merepek pnjg2 yeh.
straight to the point saja. lalalala~

actually,aku suka sgt dgr lagu neh kalu aku rasa cm sedih ka,
tension ka,aty ta sedap ka ? haha
bile dgr je lagu neh,aku akan rasa okay balek :)
nk tau lagu apa ?
jeng. jeng. jeng.


Super Junior - No Other


aku suka sgt dgr lagu depa yg neh.
berbanding lagu2 depa yg len.
yg neh plg menarik aty aku utk mndgrnya. eceh !
lirik dia lagi laa aku sukaaa.
romantik gituu tau. ekekeke ;p
kan ? kan ? kan ?
kan best kalu ada owg yg nak nyanyi lagu neh kat aku.
uhuks ! hohoho *berangan je laa ye cik kak*
okaylah. stop stop.
aku nk berenti merepek yg ntah pape neh. haih
sure korg bosan kan ? -,-''
tapelah. bubuyeee ! ngeeee ^^


P/S : yeyy ! misi mengumpul duit raya makin successs !
aku suka ini yeh ? bwahahaha xD



Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

4 comments:

GRuNGe said...

Selamat hari raya. Lawa spek, pinjam boleh?

ஐ Sumomo-chan ஐ said...

bro grunge; selamat hari rayaaa bro ! :) huh ? nk pinjam spek ? amekk laa. kekekeke ;p

beruang said...

layan gak r lagu neyh...
tp lg suka lyric dy..
sumpah cair...
hehe

ஐ Sumomo-chan ஐ said...

beruang; kan kan kan ? lirik die mmg best ! ngeeee :D