ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Wednesday, September 15, 2010

1st try ^^

Amaran ! Entri ini mempunyai unsur kegedikan ! Sila jgn baca smpai abeh kalu anda tamo muntah ijau kuar kahak biru. harap maklom !


ahem ahem ! haha ;p
awat aku rajin plak post entri neh.
mayb tanda tanda kot neh.
maklom laa,nnt aku da nak balek UiTM da.
mana laa nak ada masa post post entri neh weyy.
neh je la masa masa yg ada. kekekeke :D
so mari kita gunakan dgn sebaik mungkin yeh. haha
actually aku saja nk merepek sat lam blog neh.
apa yg aku maksodkan '1st try' sebenarnye neh ? emm ?
nak tau ?
sure nak tau ?
haa,meh kita usya ramai ramai kt bawah yeh :)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

jeng,jeng,jeng.


Tadaaa~

"muka cm nak mintak penampo lelaju je kan ? haha ;p"

"bab mengedik no.5. haihh anak sapa laa neh yeh ? kekeke ;p"

haaa,neh laa pokok perkara sebenar yg aku nk tunjuk. haha
sapa cik kak lam tuh huh ?
tiba tiba nak menyelit lam blog aku neh.
aku panggil Jaden Smith soh karate baru tau. kekekkeke ;p
ehh. ehhh.
tuh bukan gambar aku ka ? cett !
malu laa aku weyy.
tuh gambar aku rupanyaaa.
aku ter-buat publisiti murahan plak kat sini. haha
saja nak gitau yg neh -
1st try aku pkai tudung cmnih lam hidup aku.
tudung apa ntah dowg pggil.
yg aku tau,aku pggil tudung neh tudung express. haha
buruk kan bila aku pakai ? haih -,-''
*korang ta cakap pon aku tau da isi aty korang. haha*
aku tatau angin apa yg mai kat aku ntah,
tetiba raya kali neh aku cm teringin nk cuba cuba mati nak try tudung gini.
ingt senang aku nk cuba wey ? haha
kalu dulu,mati hidup semula aku tamo try !
aku ase cm huduh gilaa.
dan aku ta sesuai nak pkai tudung gini.
tp..bila aku try..
mak aku kata okay plak.
kawan kawan pon kata okay. haishhh
pelik pelik. haha :D
ta kesah laa,
yg penting aku berani wat cubaan berani mati neh.
kan ? kan ? kan ? kekekeke ;p

"ada gaya nak jadik seorang mak yg mithali ta ? bwahaha xD"


okaylah korang.
aku stop kat sini dlu.
nnt aku nak gedik gedik lagi,
aku wat post bwu k ?
sure korang tamo singgah teros nnt. kekekeke ;p
k,chow !


P/S : aku tamo balek ! aku tamo wat esemen !
aku nk dok uma,makan kuih raya banyak banyak ! hahaha :D


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

3 comments:

hamzah ian said...

wa.... jom kite kawin nak??

beruang said...

kalu ad 'like' cam kat fesbuk 2,aku dh klik pon kat comment hamzah...
haha..
nice la awak pki 2dg 2...
bia ja org kata pa pon sal post kita,blog kita an...
lepak sude..
hehe

ஐ Sumomo-chan ஐ said...

hamzah; hahaha,jum jum ! :D

beruang; haha,tuh la pasal. jgn kate awk je nak like. saya pon nak like tau. pagi2 da bg saya gelak. kekeke ;p err,thanks fer da compliment :)