ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Tuesday, July 19, 2011

kalau la awak tau.. :')


"maaf, entry kali neh berbaur jiwang-karat-cintan-cintun-buat-orang-menyampah-bila-baca HAHAHAHA"


hye semua, how's your today ? is it good ? :)
i hope everything just fine. hihihi
actually today, i would like to talk about something.
something that comes out from the bottom of my heart.
something that not all peoples know or understand.
something that only me know the feelings.
sounds really sad right ? its just, i dunno why i'm being like this.
am i being such a pitiful young girl ? am i ? *sigh

hahaha, sudah² la speakingnyaa tuh cik kak.
entah apa yg saya merepek pon tatau.
toksah dilayan sangat ok ? :D
entry kali neh, saya nak cakap asal seseorang.
tapi.. entahla. saya tatau sama ada saya patot ke tak bercerita dalam neh.
if saya rasa macam tak patot,
maybe saya akan delete entry neh balek. :')



dear awak yg saya sayang,

awak, awak tau kan saya sayang awak sangat² ?
even awak buat apa pon, saya tak kesah.
sebabnya, saya sayang awak sangat. serius.
bila awak tanya, kenapa saya sayang awak,
saya takda jawapan nak bagi kat awak.
sebabnya, saya takda alasan/jawapan kenapa saya sayang awak :')
tapi, entah kenapa.. sejak² kebelakangan neh,
saya selalu rasa sedih. sedih bila saya fikirkan tentang awak.
padahal takda apa pon, cuma.. entahla.
saya banyak fikir yg negatif². sorrry awak :(
saya tamau fikir tuh semua, tp otak saya neh degil.
bila saya fikir pasal awak je, mesti saya akan menangis.
awak baik. serius. awak baik dekat saya.
awak bagi macam² kat saya.
saya sangat hargai semua benda yg awak bagi.
tapi awak nak tau something tak ?
dalam banyak² benda yg awak bagi kat saya,
saya paling hargai awak tau. serius, saya mengaku. :')

tengok, saya da menangis lagi. padahal saya cuma mengarang je pasal awak dalam entry neh. nampak sangat saya sayang awak kan kan kan ? :)
saya tak kesah kalau semua orang kata saya neh terhegeh² kat awak,
saya tak cantik, tak lawa macam org lain.
awak pulak handsome-comey-segak,
tp.. saya tak peduli tuh semua, yg penting..
saya tau apa yg saya buat, apa hati saya rasa.
kalau la awak tau apa yg saya rasa.. kalau la kan :)
tapi sejak² akhir neh, awak selalu busy.
awak takda masa untuk saya. saya tak kesah tuh semua,
cuma saya harap awak tak lupa saya.. :(
saya jauh dari awak, awak pon jauh dari saya.
*padahal bukan jauh mana pon, haha*
kita bukan senang nak jumpa, kan ?
kalau nak jumpa, banyak halangan dia.
orang tak suka kat kita dua, tapi kita sabar je kan ? :')
awak always ada bila saya rasa sedih,
tp sekarang tak macam tuh.
awak dah busy T__________T
so, bila saya sedih, saya tatau nak mengadu kat sapa lagi.
saya tau, saya ada kawan² yg lain lagi,
tapi saya nak jugak ngadu dekat awak. :(
takpa lah, nak buat macam mana kan ?
awak busy, so saya redha je lah. hahahaha
even hati saya neh selalu ja rasa sedih, sunyi. hmph

haih, apa la yg saya merapu neh kan awak ?
selamat la awak tak baca blog saya. legaaaaaa saya. hikhik :D
tapi..kan awak.. saya nak awak ingat satu je tau.

" whatever happens between us,
i'll always love you till my last breath :') "



fuhh, apa la entry mengarot neh.
harap² takda sapa baca sampai habeh,
nanti tak pasal ada yg muntah-hijau-keluar-bangkai-katak
kekekekekeke :p

thanks for reading uolss, love youuuuuu :)




P/S : cuti da nak abeh, ohhh TIDAKKKK !!!


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

4 comments:

E's said...

aww , painful -.- the keys to stay long in relationship is trust and be strong no matter what ;))

ღ Sumomo-chan ღ said...

yup, TRUST is important :)
thanks dear <3

kueh bakar said...

jom masuk kontest...

* Cik WaNie * (^_^) said...

wah..so sweet ler syg..kalo kte syg kan seseowg tuh..nie ler yg kte asa an an an..even dya xtau pew yg kte sdg asa an skunk..cam wanie tgh asa now..huk3..gedix jew..maaf syg..nak kongsi jew..wink2.. (^_^)