ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Monday, July 18, 2011

cupcakes yg comey :)


assalamualaikum dan selamat pagi semua :)

haha, apa ye nak tulis pagi neh ?
tadi rasa macam ada banyak benda ja nak cita,
tp.. tetiba jadi blank. haaaih T__T
kadang² tuh bila tengok orang lain update entry,
rasa jeles la plak. sebabnya kita nak jugak update,
tp tak berupdate pon. HAHAHA T__T

okay, so sekarang nak mulakan cerita yg mana dulu ya ?
kita buat entry pendek ja lah untuk hari neh, ok dak ?
entry pasal Mr. Alien yg comot tp comey neh. ekekeke :p
*mampoih saya kalau dia baca blog saya neh*

minggu lepas kan, saya ada la order cupcakes kat sorang girl neh.
sebabnya, mmg dari dulu lagi saya nak order cupcakes kat dia.
serius cupcakes dia mmg sangaaaaaat² comey. *geraaaaam
tuh yg buatkan saya lagi tertarik nak order cupcakes kat dia. hihi
so, lepas da borak² ngan dia kat fb,
saya pon order la cupcakes kat dia.

saya order untuk my Mr. Alien. ngeee :D
saja² order, takda sempena hari apa² pon. hahaha
*perabih duit ja tau, haih =.=*
tapi tak kesahla, bukannya selalu saya buat cemni.
1st time kot order cupcakes kat org. hihi
selamat la cupcakes girl tu buat comey² belaka.
harga pon berpatutan la.
dan dia siap buat untuk delivery sekali kot.

alhamdulillah, saya tengok bisnes cupcakes dia sangat laku :)

tp untuk cupcakes saya, dia takda la buat delivery,
bagi by hand ja.

alang² boleh bagi by hand, baik bagi cemtu ja kan ?
senang pon senang, tayah nak tunggu depan rumah.
tunggu pacik posmen datang. kekeke :p
so, hari khamis lepas (14/7/11),
saya pon dapat cupcakes yg saya order tuh.

dan saya sangat puas hati even girl tuh kata cupcakes dia tak berapa nak menjadi sangat. haha tak menjadi apa, kira ok la tuh. comey ja saya tengok ^^
after that, saya bagi dekat my Mr. Alien.
walaupon my Mr. Alien neh bukannya suka sangat benda² manis neh. actually saya ja yg suka =____=''
tapi saya peduli apa, saya bagi jugak. HAHAHAHA :D
tatau la rasa cupcakes dia cemna, teringin gak nak rasa.
are tuh tak sempat nak rasa sebab my Mr. Alien kena balek cepat, dia ada program kat kampus. haaaih T_________T
selamat la saya sempat amek gambar cupcakes tuh even taleh nak merasa/makan. wuuuuu
takpala, lain kali saya boleh order kat girl tuh lagi. hihihi

errr asyik dok cerita pasal girl tuh,
tapi tak reti nak bagitau nama dia. aiyooooo

sorry², girl tuh nama dia CIK ALIA :)
kalau rasa nak tempah or usya² cupcakes yg dia buat,
korang boleh la pegi kat page neh --> ALIA SYED

lastly, meh saya nak show off sket gambar cupcakes yg saya bagi dekat my Mr. Alien.
tadaaaaa ~~~~ hihi


" gambar takda kualiti, maklum la henpon murah ja T____T "



amacam ? comey kan cupcakes cik Alia buat ? hihihi
banyak lagi design yg dia boleh buat,
tapi saya pilih design angry bird :)
hmm rasanya cukuplah sampai sini ja.
nanti saya cerita lagi ok ?
thanks kalau korang baca entry saya sampai abeh,
even saya banyak merapu. haih T___T

bye bye uolss, muah ! :)




P/S : dapat cuti seminggu sebab midterm break, tapi bila dok rumah, haram satu keja apa pon tak jalan. hishhhhhhhh T____________T


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

2 comments:

ainie syeema said...

comel nye ! :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

cik ainie : aah, comey kan cupcakes tuh :) hihihi