ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Saturday, November 12, 2011

what a DAY :)


assalamualaikum semua.

hah, are neh saya tamau bebel panjang.
just nak cerita apa yg saya lalui hari neh, hikhik
*ayat macam apa lagi, pfft*

actually kan, hari neh ada kenduri kahwin kakak kepada my twin.
errr 'my twin' tuh bukannya merujuk kepada twin bebetol.
just main-main je. sebabnya, dia punya birthday same month dengan saya. hihihi thats why, i like to call her as my twin :)

then, saya ingat memang tak jadi nak pegi dah,
sebab saya tatau nak pegi ke tak =='' still dalam dilemma, kihkih
last-last, MH kata kat saya,
"esok, siap ! okay ?"
saya pon apa lagi, horrrayyy la, sebab MH nak pegi kenduri tuh, ngeee syok tak terkata la. well, saya saja nak menggedik sebabnya saya dah lama tak jumpa MH. agagaga
*the TRUE reasonnnnn*


tunggu punya tunggu, akhirnyaaa sampai la jugak si-putera-kayangan tuh ==''
masuk-masuk ja keta, saya dah kena ejek dengan dia.
boleh macam tu ?
gerammmmmmm gilakotttttt.
mentang-mentang la saya dah tembam-bam-bam T_______T
dia pon bukan kemain la syok dok ejek saya.
sakannnnnn punya ejek. grrr
rasa nak makan orang pon ada time tuh ! wuwuwuwuw
selamat la sayangggg kat pakcik tuh, kalau tak memang dah kena aummm-aummm dengan saya. kehkehkeh :p

lepas dah sampai tempat kenduri tuh,
saya ingatkan kawan-kawan dia semua dah balek,
sekali tengok-tengok... ramai yg tak balek lagi.
opssssss. mmg gabra la saya, sebabnya saya neh seorang yg penyegan terok tau ??
especially kalau orang tuh saya tak pernah jumpa langsung ==''
sorry to say, that's ME ! saya mula la jadik macam ketam.
ke hulu ke hilir tak tentu hala. agagagaga
tutup-tutup muka, lindung muka bagai,
serius macam orang tak betol. haihhhh sadis betol T____T
and then, diorang semua pon balek. LEGAAAAAAAA
saya pon teros jadi normal balek, kihkihkih
saya dan MH pon cepat-cepat cari makanan nak melantak.
maklum laaa, perot dah lapar, especially si MH tuh ==''
even saya kata saya lapar, saya bukannya makan abes pon.
banyak yg tinggal dalam pinggan tuh. adessssss

hmmm, after that kitorang just kepak-lepak je kat tempat duduk makan tuh.
sambil sembang-sembang dengan uncle and twin saya.
errr FYI, 'uncle' tuh bukannya uncle bebetol saya pon,
just a nickname i give to one of MH's friend ==''
it's soooo just like me. suka sangat bagi nickname dekat org.
sampaikan si uncle tuh pon terbiasaaaa bahasakan diri dia uncle dengan saya. kihkihkih :p

last but not least, sebelum saya nak balek,
saya tengok-tengok pelamin diorang, and it's BEAUTIFULLL !
warna dia sangat cantik, gabungan purple pink :)
and the most important thing, i seriously fall in love dengan warna baju pengantin perempuan dia. my favourite colour a.k.a PINK ! oh myyyy. it's so lovely :)
nanti nak kahwin, nak colour tuh jugak !!! tak kiraaaaaaa
errr lambat lagi nak kahwin, okay bye T_____T

after that that and that, MH pon hantar saya balek.
otw nak balek tuh, dia singgah beli air jap dekat kedai.
and he gives me something.

TARAAAAAAA RAA RAAAA ~



a chocolate ! CADBURY HAZEL NUT. aummmm
even size dia kecik ja, tapi tetap bermakna okay, lalala
okay, saya memang batak-jakun-dan-sebagainya
so, who cares ? agagagaga :D
thanks sayang, i love you sooooooooo much MH.
*flying kiss* kihkih
and, one more thing to say,
saya dengan MH pakai baju sama warna hari neh.
itu pon lepas saya suruh, hahaha !
ingatkan dia tamau ikot, tapi dia ikot jugak, thanks sayang !
kitorang sedondon, i likeeee. kihkih *galakkkk

btw, saya nak buat pengumuman sket. ehem ehem.

dear MH,

i'm so sooooooorry for the previous entry.
the entry about game. T____T
i'm really really really sorry.
and i didnt meant it. so SORRY.
FYI, i have deleted that entry.

and also to the peoples who had read that entry,
please dont say anything bad at him, okay ?
T_________________T

i think its all my fault. hmph
actually, that entry just for fun,
and didnt meant anything at all.

okay, bye

okay, thats all. panjang jugak. ingatkan pendek je entry.
penat baca ? jangan marah ye sayanggg ? kihkih
okay, bye !


P/S : i'm so tired but not so tired. wth ? =='''



Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

5 comments:

NurFatin Izni said...

awww~sweetnye korang.i wonder when am i going to have somebody who will always be beside me li what MH did to you..sweet! <3

ღ Sumomo-chan ღ said...

fatin : alolooooo. biasa ja la sayang.hihi i'm sure one day, there will be ONE AND ONLY PRINCE CHARMING coming to you <3

Amanina Sofea said...

sweet betul la..selalu kongsi cadbury dgn tuttt.. hehe

msrh's said...

sweet betul you guys :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

thanks semua :)