ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Thursday, May 20, 2010

nyampah aku.huhh~

hmmm,
are tuu ade aa sorang budak neh,
die add aku kat fb,
aku ignorekn jep coz aku ta bpe nk kenal budak neh,
tp budak tuu add aku balek,
& aku pon stil ignore die.
budak tuu mmg ketegaq.
last2 aku approve jep die,
malas aku nk byk2 songeh.
bile aku da approve,dan2 budak tuu chat ngn aku.
chat punya chat,
aku dpt taw yg budak tuu baru form5,
so tapee laa,
kire adik aa neh. haha :P
yg watkan aku ta thn tuu n nk bertambah gelak2 kat die,
die tetbe gitaw aku yg die da ade awek n bla,bla,bla.
so,what?
ape motif die nk gitau aku?
ingat aku nk sgt p ngorat die? OMGucci! haha
sangat perasan.haihh
aku pon tamo amek tau laaa,
then die tanya aku,aku ade pakwe ke ta.
aku ngn jujurnya ckp laa,aku tade pakwe.
then ttbe budak tuu pon berubah behaviour die. erkk?
die mula pggil aku syg2 n nk menggedik+mengada ngn aku. eiuuw.
geli yg amat k? GELI !!
da ar pngkt adik dari aku,tp nk menggatal plak.
shuhhhh2! p men jaoh2 laa budak.
aku bila ngn orang macam neh,
aku tataw nk ckp pe.
aku just gelak2 macam neh 'haha',huhu','hihi'.
dan yg palinggggg aku meluat tuuuu,
biler aku ckp aku nk off da,
nk tido n bla,bla,bla.
tetibe budak tuu kate,
"jum aa tido ngn adik,adik nk pelok akak"
ya allah.
ape nak jadik ngn budak neh,
tuu baru form 5 kay?
haihhhhhhh.
aku teros jep offline.
malas melayan,nnt jadik makin galak.
aku neh tade laa jahat sgt nk maki2,
coz sies aku ta reti nk marah2 orang.
esok2 tuu dia pon stil dok sangap kaco aku,
asal nampak aku online jep,hahha -,-'
ntah2 ngn budak pompuan len pon sama gak,haihh
menggatal ta sudah2.
kate da ade awek,so ape kes?
menggatal aa ngn awek ko jep budak,lalala
tapi...
nasib laa ade pertolongan dari kawan aku neh,
aku berjaya jugak mengusir budak tuu jaoh2 dari aku. yeyy!!
kalu die nk remove aku,remove laa.
aku ta kesah pon ilang kawan cm budak berhingus tuu. wakakkaa~XD
kawan aku tuu ciap bg ayat2 power kat aku,
n soh ckp kat budak tuu,
lepas sesi bidas membidas,akhirnya aku ckp kat die,
"tayah aa kaco akak ag k pasni?"
teros die kate 'okayy,'.
huh,kan senang kalu aku ckp cmtuu dr mula2,
tp aku neh lembik sangat. lalallala
yg penting skang neh,
budak tuu da ta kaco aku da pas kejadian tuu,
lega weyy,legaa. susaa tol layan budak macam tuu,
aku da approve tuu kira da ckop baik taw,
pastu dok wat gegeh ngn aku plak.
haihh. budakbudak skarang dasat. takot aku. -,-'
actually banyak ag budak tuu borak ngn aku,
n banyak gak benda yg die kata smpai aku pon nk muntah ijau. hik2
tp aku bukan ingat pon. malas. tadak masa. huhh
so,aku cter ape yg aku ingat jep, hahaha :P
jap,kalu korang nk tau.
pas aku ckp mcam tuu kat dia kan,
terus die upload gambo awek die lam fb,
n tulis nama album,
"KEKASIH YG AKU SANJUNG"
ohmyPRADA! hahaha
sangat lawaks oke? :)



P/S : neway,thanx a lot to my beloved fren. hehe :p
I sayang U lebihhhh laaa. haha ~XD
muahx !! muahx !!


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

8 comments:

epa said...

ahaha..
sape name dye wehh?

I n n z said...

uih ~
gelik3.
euw.xD

AkU said...

OWH MY LV...hahaha..
lempang laju2 jep..

ஐ Nurul-chan ஐ said...

epa; ade laa name die,malas aku nk gitau. sian plak die. bhahaha~XD
*baik kan aku?lalala

innz; mmg GELI pon,huhhh! :P

aku; OhmyVINCCI. hahhaa
mmg nk lempang pon kalu die ade kat sebelah. :P

epa said...

konon baik!
ahaha

ஐ Nurul-chan ஐ said...

epa; aku memang baik. terima jep la kenyataan neh,bhahahha :P

beruang said...

ad lg ka manusia jns 2h??
aduss..
2 la an,sush gak kalu bek...

ஐ Nurul-chan ஐ said...

beruang; hmmm,dok ada lagi laa tuu.
bila nk pupus ntah spesis mcm tuu,haha :P ang g laa bg nasihat/tazkirah sket kat budakkk mentah tuu eh? hik3 XD tula,bek sgt susaa,ta bek pon susaa. ayyakk. -,-'