ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Thursday, December 15, 2011

from me to YOU.


assalamulaikum semua.

tetiba macam rajin pulak kan bila saya update setiap minggu post dekat blog neh, hahaha tapi seminggu je pon, orang lain setiap jam tak kecoh pulak kan ? heh
tak kesah la, neh kira bagus saya update jugak.
kalau tak, memang saya biarkan je blog neh berhabuk sampai masuk tahun baru. boleh gituuuu ? ekekeke :p
ishhh, tapi saya takda la kejam sangat cemtu.
sian la plak kat blog saya neh tau. hihi

anyway, saya just nak tulis apa yg saya tengah fikir sekarang.
even tak penting sangat, tapi tetap rasa nak tulis dekat sini.
errr kalau korang rasa macam geli-geliman after this,
tolong berhenti baca sampai takat sini je ok ? haha !

actually i wanna talk about my beloved MH.
i dunno why, maybe i just missed him too much :")

dear my encik MH,

thank you so much for loving me all this time.
i know.. i'm not a perfect girl.
i lack in many things, but one thing i know..

I LOVE YOU SO MUCH !

yes, seriously i'm in love with you.
dari dulu sampai la sekarang.
perasaan saya tak pernah berubah untuk awak :")
terima kasih banyak-banyak ye awak sebab sudi layan segala macam kerenah saya selama neh. saya tau..
saya neh kuat bebai, kuat merajuk, kuat touching dan macam-macam lagi lah.
tapi awak masih boleh tahan dengan saya kan ? :")

thank you so much.

i really-really appreciated that.
and i DO appreciated you more.
because truthfully, i never expected that you will be my love one. seriously, its TRUE !
thanks for being in my life and a part of me. thanks a lot.

but, sometimes. as a girl.. i DO feel insecure.
i feel like i will losing you,
and all negative thinking about you.

maklum la, awak kan cheerful orangnya.
so, semua orang nak berkawan dengan awak.
kan kan kan ? hihihihi :)

tapi.. saya bukan jenis perempuan yg suka mengongkong.
NO, thats not me :)
saya tak kesah awak buat apa, asalkan awak pandai jaga hati saya bebaik. sebab saya dah amanahkan hati saya dekat awak. so please take care of it, okay ? ><''

and please remenber this,
as long as i love you, I WILL ALWAYS TRUST YOU.

okbye
*ada sesetengah ayat dalam column atas neh kena edit, sebab encik MH baca blog saya. dia komen dia tak suka ayat-ayat yg berbaur 'sedemikian'. hahahaha !*

hmph, rasanya cukup la sampai situ.
tetiba idea takda nak tulis apa lagi. pffftttt
maklum la, mood tak berapa nak okay lagi dari semalam.
so, sampai sini je lah eh ? byebye !


P/S : heh, sampai rumah sendiri baru boleh 'bernafas' macam biasa.

Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

4 comments:

apple damein said...

hehehe...sincere giler..

ღ Sumomo-chan ღ said...

encik apple : haruslah, hehe :P

SaLaMiaH ShaRiFuDiN said...

nice.. :) do come 2 my blog.. :)

FyFy said...

alololo sweetnye .... ;D