ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, April 8, 2011

awak, awak comey lah :)


hye hye semua !
saya kembali lagi merepek disini, hahaha :p
walaupon tak selalu update,
tapi kalau sekali seminggu update, takpe kan ?
kira saya update la jugak, kan kan kan ? hehe
kali neh saya takda cerita sangat,
tp just nak merepekmerepek ja. :D
rasanya entry kali neh saya nak cakap pasal org laa.
pasal budak yg saya rasaaaa dia tuh comeyy sangatttt :)
geram tau dak ? hehe
kalau dia ada depan saya, saya nak je cubetcubet pipi dia,
biar sampai merah :P

awak ! awak tau dak yg awak tuh comey sangat ?
saya geram sangaat dgn awak tau.
napela awakkkkk comey sgt, grrrrr
serius saya cakap awak comey !
awak ingat senangsenang ke saya nak puji awak comey ?
kalau la awak ada depan saya,
saya da cubetcubet awak tau ?
semuanya sebab awak comey sangat. ishhh
geram neh ! geraammmm tau dak ?
awak bila nak jumpa saya ?
saya da lama ta jumpa awak tau ? grrr
cepatcepat sket jumpa saya tauuu,
sebab saya geram nak tengok muka comey awak tuh.
bukan takat geram, err rinduuu la jugak :p
kalau ada orang cakap awak ta comey,
awak gtau saya ok ?
biar saya taboh orang yg cakap awak ta comey tuh !
saya kan gangsterrrrr :D
hmmm awak comey ! comey comey !
saya nak jugak comey cam awak :(
awak tamau share ke kecomelan awak tuh dengan saya ? wuuuuu wuuuu T__T
awak jangan nak kedekut ok ?
nanti saya geget awak ! grrrrr
oklah, yg tuh je saya nak gtau awak.
last sekali, awak comeyyyyy sangat !
END.

haaa, tuh je saya nak merepek.
mengarot je entry saya kali neh, kan kan kan ?
tapi, yg saya pasti....
sure korang nak tau kan sape budak yg saya dok puji comeycomey neh ?
ok, ok. saya gtau korang..
tp korang janji jangan marah saya ? ekekeke :P

jeng jeng jenggggg......


TADAAAAA ~


" HYE. sayalah si comey tuh, ekekeke"


ok, so cmna ? comey kan dia ? hahahahaha
i love youuuuu lah Green Alien !! Muahx muahx !!!
errrr korang jangan marah tau ? wakaka

hehe, bye bye alls :)



P/S : haih, final da dekat, tapi satu apa pon ta ready lagi ?
cmna neh ? aiyoooooooo =.=


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

4 comments:

Dearie Pearls said...

wahaha..
dalam fikiranku si budak Mia pelakon adamaya tue.

heeeeeeee

ღ Sumomo-chan ღ said...

dearie pearls : hahaha, bukanlah. :D

arep_lockermonth said...

awk!ajar sy cmne nk wat tulisan dalam kotak tuh~

arepnakbebel: sape nak tempah tiket??

ღ Sumomo-chan ღ said...

arep : err saya buat ikot tutorial org je :)