ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Thursday, October 21, 2010

tamau dah dok sorang2 !! :(


huihhh. huihhhhhh.
aku tamau dah dok sorang2 wohh. siesss !
dua hari aku dok sorang2 kt rumah sewa aku neh.
siang2 boleh ar gagah lagi,
tp bila masuk malam tuh. perhhhh.
aku mula laa nak ketaq perot dan dok pk yg bukan2.
housemate aku semua p mana ?
semua balek rumah ler. sobs sobs :(
aku tinggal sorg2 coz nak tunggu membe aku -
blek rumah sewa neh.
sebab kalu aku pon balek rumah sendiri jugak,
kang membe aku neh tadak kunci rumah.
kesian la plak kan kan kan kan?
so,aku ngan gagah perkasanya memberanikan diri neh,
cuba laa dok sorg2 kat rumah.
last2 hambek kauu !
tau pon ketaq dok sorg2 kat rumah. hahaha ;p
tambah2,malam tadi.
tgh aku dok syok2 online kat blkg,
tetiba aku terdengar ada owg ketuk2 tingkap blkg tuh.
teros aku rasa ta sedap hati woooo.
cepat2 aku lari p masok blik.
dah laa time tuh,bateri phone aku plak tadak sgt. haihh
sedih kan aku neh ? -,-''
charger tadak plak coz slalu aku guna yg mmbe aku punya je,
neh bila da semua pakat blek rumah,
baru aku teringat yg aku punya charger da rosak.
terkontang kanting ler aku kat umah neh tanpa charger phone ! haihhhhh
tengah aku dok dupdap dupdap lam blik,
tetiba aku dgr ada org pggil nama aku kat depan rumah.
aku da seriau abeh neh.
tengok2 housemate aku yg blek. fuhh !!
legaaa weyyy !! haha ;p
so,moralnya laa kan,
kalu da semua housemate balek tuh,
jgn ler dok gatai2 berani dok sorg2 kat rumah.
bahayaaaaaa okay ? -,-''
tak pasal2 aku da wat cik Aleeya neh risau gila2.
sorry yeh syg ?
syu janji ta wat cmtuh da ok ? sobs obs T__T


P/S ; weyyyy ! aku nak charger phoneeeee !! demmm !! grr


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

9 comments:

Amanina said...

dah biasa dah duk umah kat kolej ni sorang2. haha. memang seram, padahal takde apa pun. psikologi je tu. :)

ஐ Sumomo-chan ஐ said...

amanina; hmm,tuhla pasal. bila da dok sorg2 neh mula laa kita nk ;kk mcm2,padahal tadak pape pon sebenarnya. hahaha ;p tp tetap seram gak ler. hik2

Amni said...

mual2 dulu okey je sorang2.. tapi sejak dah berdua, takut tul nak tinggal sorang2.. nape tah.. rasa macam ade je orang tengok.. huhu

ღ Sumomo-chan ღ said...

amni; tau tape,dlu2 ok je tau kalu dok sorg2 kat umah,tp pas da dok ramai2 neh,kalu tetibe kite kena dok sorg2,rasa seram sejuk ohh. hahaha ;p tamau da dok sorg2 !

Heidi Shafiq said...

nak aku teman? :P

lau takut gi la tumpang umah kwn.. tu la bahaya pmpn sorg2..

ღ Sumomo-chan ღ said...

heidi; kau nk teman ke ? haha ;p
hmm,masalhnya uma kawan2 aku pon tadak kat area2 rumaha ku neh,haha kalu tak,da lama aku tidoq uma depa. kahkahkah xD

beruang said...

org ajak tdo kat ofis x nk..
haha

Aleeya Fishess Maison said...

hah, len kali jangan buat leeya risau lagi tau! :)

ღ Sumomo-chan ღ said...

incik bear; bos ta cakap pon ! huh :(

leeya; baik syg kuh ! heeee :)