ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, June 18, 2010

hampa hatiku.


seminggu aku tinggalkn blogie aku neh tnpa sebarang entry.
bukan ape,aku blek kampung je.
so biler mase aku nk cekau line tenet kat situ? haha :P
so,tuh yg aku terabai sebentar blog aku neh.
ta kesah la kan,
bukan ade readers pon yg nk bace entry ciput aku neh.
*kalu ade,alhamdulilah. syg kau lebih! bhaha*
okay2,aku tamo melalut sgt neh.
just straight to the point.
npe laa title entry aku neh mcm tuu ye?
ape yg aku hampa?hmm?
bf aku tinggalkan aku ke? ahaks!
maaf2,aku tade bf ag k?
perasan sebentar. wakakka XD
actually,aku hampa sgt ngn results aku.
results semester dua neh aaaaa.
mmg jatohterokmerudummerosotgilerbabeng aa !! :(
aku frusthampakecewasedih gila.
tp nk wat cmner kan,
da yg tuh je rezeki yg aku dpt.
myb aku ta ckop usaha time final are tuh.
n mmg semester lepas aku byk masalah.
tekanan n sumer laa.
macam2 jadik kat aku.
dan aku jugak kehilangan ayah aku.
tp aku ta boleh laa anggap tuh sumer punca2 kegagalan aku utk sem neh. :)
tapelahh,aku redha je laaa.
wpon aty aku neh stil pedih ngn results aku sendiri. bahaha
aku plg malas gila nk jwb,
bila owg sumer pakat dok tnya results aku,
tayah la korang nk tau k?
aku da gtau yg results aku terok utk sem lepas kire da oke la tuh.
pasnih,korang jgn tnye aku lagi k? fullstop. huhh :l

anyway,aku nk ucapkan terimakasih byk2 yg ta terhingga,
kat sumer kawan2 aku yg byk bg aku semangat :)
especially Mr.H,Mr.T,Miss A,Miss D. muahx3!!
i love u guys so much !!
tnpa korang mmg aku leh down cm nk mati pon ade. haha
bak kate kawan aku yg sowg neh,Nani;
"chill la wey. aku lagi banyak jatuh.
not the end of the world kay :)"

thanks weyy !!


P:S : mak,kakak mintak maaf ye :(
results kakak terok sgt sem neh.
maafkan kakak !!


Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

11 comments:

Amanina said...

sem depan, naik balik k! ameen. :D

ஐ Nurul-chan ஐ said...

amanina; yup,itu sudah pasti !! :) thanks yunk!

nani :) said...

wey malu siottt letak nama aku hahaha
btw thanks dear.
relax okay. aku pun teruk jugak, ada C lagi tu haha, so aku memahami. next sem kite pulun lagi yea? :) <3

ஐ Nurul-chan ஐ said...

nani; alaa,pe salahnye. sekali sekala aku promote nme kau lam blog aku neh kan? wakakaka :P aku pon sma. ade C jugak :( okay,next sem kite pulun sme2 ye syg? muahx3!!<3

Hizami Rahim said...

biasa.
sesekali merasa kat bawah.
jgn sedih2.
lepas ni usaha lebih sikit.
insyaAllah.
;)

epa said...

chill wehh.
(:
1
2
3
senyum,

ஐ Nurul-chan ஐ said...

hizami; wohh.abg hizami komen kot. hihihi XD hmmm,okeh. pasni saya akan usaha lebihh dr biasa!! ;)thanks fer da advise! *winkwink<3

epa; thanks yunk! :)

Anonymous said...

bersabar yek, xde spe2 yg sentiasa duk kt atas.kne kuatkn diri la utk sem dpn.

3:139
dan jgnlah kamu (merasa) lemah dan jgnlah (pula) bersedih hati, sebab kamu pling tggi (darjatnya) jika kamu org yg beriman.

(:

ஐ Nurul-chan ஐ said...

Mr/Ms Anon; thanks sgt2 coz bg smgt kt saya :) thanks again! *winkwink<3

beruang said...

strive 4 next sem bebs..
nyway,single g erh..???
encik beruang pon ngah solo...
hehe

ஐ Nurul-chan ஐ said...

beruang; yup3,nest sem kena pulun abeh aaa. :P thanks beb! err,aku single lagi. ohh,ang pon solo ka? boleh aaa kite ngedate ye? bhahahahha XD