ღ BLOGGERians ღ

ღ Anda suka Blog ini ? :) ღ

Thank You for LIKING my BLOG dears :) LOVE YOU ALL !!

Friday, March 1, 2013

Hello March!

"hai uolssss, hai hai hai hai!"
gambar yg takda motip hahahaha


Assalamualaikum uolssss :)

phewwww. agak lama saya tak update kan?
agaknya dah berapa abad eh? ops. eh eh eh. abad la sangat. lol
anyway, sorry la sebab dah lama sangat tak update.
busy life since dah masuk degree nih.
takda masa sangat nak update-segala-bagai kat bloggie ni. haishhhh laaaaaaa T_T

tetiba teringat time zaman-dulu-kala start masuk dalam dunia blogging nih.
kalau boleh tiap-tiap hari nak update kot. zzzzzzzzz -.-''
tapi tu dulu lah, sekarang i'm not too into this blogging world. hahahahahahahahaha
(ceh ceh ceh speaking londong lakkkkk makcik nih)

haa, baru saya perasan kan. this is the FIRST post that I made since tahun 2013 kan? hahaha malu malu malu wehhhhh. dah masuk bulan tiga baru nak update, apa kes? ahaks! >,<
tak kisah la kan, janji saya update la jugak walau SATU post sekali pon. betul tak? betul tak? hey betul tak? hahahaha!
dari saya biarkan dia terabai-tak-berusik-langsung. haaaaaa :D

ish apa la yang saya melalut nih. actually saya nak sembang pasal lain, tapi benda lain yg saya sembang. selalu sangat macam tu. kahkahkahkah (diharap uols sabar je la eh)

ok, ok, ok.. macam ni je lah.
saya nak sembang pasal bulan mac. ok?
btw, ada apa dgn bulan mac ni? anything special? hikksss

takda apa actually, just nak cakap yg bulan mac ni lah bulan yg saya memula sekali start vlogging. eh eh eh bukan vlogging. tapi BLOGGING. apa jadahnya saya nak vlogging, presentation depan org pon malu-nak-mati hahahahahaha! TT___TT

and then, bulan ni jugaklah saya akan mulakan balik semester baru saya after semester lepas. eh apa kebenda saya cakap ni? eh eh eh eh eh. syuhada, please behave! egegegege :p
bila kita dah masuk sem baru nih, confirm la banyak benda baru kita akan belajar kan? itu semestinyalah hihihi tetiba rasa nervous. takot pulak rasanya nak hadapi semua ni. subjek confirm lagi tough dari sem lepas. hadoiiii tapi takpa, itu maknanya saya kena la usaha lebih lagi kan? usaha lebih tak rugi. especially utk diri sendiri jugak and for my mummy too :)
I want to get even more better results than last sem. 
yes. yes and yes! In shaa allah

Rasanya cukup la kot takat tu sembang. 
penat la nak menaip-bagai-semua nih. kehkehkeh
nanti-nanti pulak la saya update eh? (bila la tu hahahahahaha!)
anyway, take care uolsssss. XOXO


P/S: tengah dok menghitung hari nak balik ARAUSTRALIAN. kahkahkahkah okbai

Anda suka entry ini ? TERIMA KASIH banyak banyak yeh sayang :)

3 comments:

Iema Gurlz said...

hye
dtg singgah + follow sini ^^
http://iema90.blogspot.com/

Anonymous said...

geotorelxzp credit card debt
debt consolidation companies

arman refaldi said...

okey...semoga inpirasi selalu menghampiri mu